Sekoita sulatettuun pakastepinaattiin tai ryöpättyyn ja hienonnettuun tuorepinaattiin maito, munat, jauhot ja suola. Anna taikinan tekeytyä 15–30 minuuttia.
Kuumenna räiskälepannulla nokare voita ja tilkka öljyä. Kun voi on saanut vähän väriä, lisää pieni kauhallinen taikinaa pannulle. Paista letut kauniin ruskeiksi ja rapeareunaisiksi molemmin puolin.
Puhdista ja viipaloi sienet. Silppua sipulit varsineen.
Paista sieniviipaleet pannulla kauniin ruskeiksi sipulin kanssa. Ota pari ruokalusikallista paistettuja sieniä erilleen lettujen koristeeksi. Lisää pannulle sieniseokseen ranskankerma ja soija. Kuumenna seosta hetki.
Mausta rakuunalla, suolalla ja pippurilla.
Lusikoi sieniseosta lettujen toiselle puoliskolle, käännä toinen puoli päälle. Kuumenna täytetyt letut tarvittaessa 200-asteisessa uunissa.
Koristele sienitäytteiset pinaattiletut persiljalla ja sieniviipaleilla.