Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaatti-uunimunakas ja talven fetasalaatti

Täyttävä pinaatti-uunimunakas ja fetasalaatti maistuvat vaikka lounaaksi.

9.3.2013
Reseptin ainekset
Pinaatti-uunimunakas
1
sipuli
1 rkl
öljyä
1 ps (150 g)
pakastepinaattia
1 prk
raejuustoa
4
kananmunaa
1 tl
suolaa
mustapippuria
rasvaa vuoan voiteluun
2-3
paahtoleipää kuutioina

Pinaatti-uunimunakas – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipuli. Kuumenna öljy pannulla ja kuullota sipuli. Lisää pinaatti ja anna sen sulaa. Siirrä seos kulhoon.
  2. Sekoita pinaattiseokseen raejuusto. Riko kananmunat kulhoon ja sekoita tasaiseksi munakasmassaksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
  3. Voitele uunivuoka ja kaada massa siihen. Leikkaa leipäviipaleet kuutioiksi ja ripottele munakkaan päälle. Kypsennä 175-asteisen uunin keskiosassa 20–30 minuuttia, kunnes pinaatti-uunimunakas on hyytynyt. Tarjoile salaatin kanssa.

Fetasalaatti

  1. Leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Kuori ja raasta porkkana karkeaksi. Kuori ja leikkaa sipuli ohuiksi siivuiksi.
  2. Yhdistä kasvikset ja mausta ne suolalla, pippurilla, sitruunamehulla ja oliiviöljyllä. Sekoita hyvin.
  3. Murusta kasvisten päälle fetaa ja hienonna joukkoon tuoretta minttua. Viimeistele halutessasi oliiveilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt