Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pinaatti-mozzarellapizza

35 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 10 min
19.10.2010
Reseptin ainekset
2 kpl
Pizzataikina
1 1/2 dl
vettä
1/2 tl
suolaa
1 tl
sokeria
12 g
hiivaa
3 1/2 dl
sämpyläjauhoja
1/4 dl
rypsiöljyä
Täyte
200 g
pinaattia
1/4 tl
jauhettua muskottipähkinää
2 kpl
tomaattia
1/2 tl
mustapippuria
1/2 tl
suolaa
1 tl
oreganoa
200 g
mozzarellajuustoa
2 rkl
rusinoita
2 rkl
pinjansiemeniä
10 kpl
oliiveja
50 g
salamia (viipaloituna)

Sekoita pizzataikinan lämpimään veteen suola, sokeri ja hiiva. Lisää puolet jauhoista ja vatkaa taikinaa voimakkaasti. Lisää loput jauhot sekä öljy ja sekoita taikinaksi. Peitä ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Huuhtaise pinaatinlehdet ja höyrytä niitä hetki tai keitä ne pienessä vesitilkassa. Kaada kylmää vettä pinaatinlehtien päälle, valuta ja linkoa lehdet salaattilingossa. Leikkaa tomaatit ohuiksi viipaleiksi. Valuta mozzarella ja leikkaa 125 grammaa juustoa kahdeksaksi lohkoksi. Raasta loppu juusto. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Jaa kohonnut taikina kahteen osaan, siirrä palat leivinpaperoiduille pelleille ja taputtele ne jauhotetuin käsin pyöreiksi pizzapohjiksi. Levitä ensin tomaattiviipaleet pohjien päälle. Mausta suolalla, pippurilla ja oreganolla. Jaa mozzarellaraaste, pinaatinlehdet, mozzarellalohkot, rusinat, pinjansiemenet, oliivit ja salamiviipaleet päälle. Paista noin 10 minuuttia. Nauti vastavalmistuneena ja rapeana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt