


Pimientos de padron
20 min
Trendikkäät pikkupaprikat tulevat Padrónista, Espanjan Galician maakunnasta. Yleensä nämä vihreät pikkupaprikat ovat mietoja, mutta noin joka kymmenes niistä on tulinen. Paista paprikat pannulla ja nauti jännityksestä!
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
paprikaa (12 kpl pientä vihreää pimientos de Padron -paprikaa)
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sormisuolaa
Huuhtele ja kuivaa kokonaiset paprikat huolellisesti. Jos paprikoihin jää vettä, ne räiskyvät öljyssä voimakkaasti.
Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Lisää paprikat. Paista kovalla lämmöllä, kunnes paprikat saavat pintaansa mustat laikut.
Valuta paprikat talouspaperin päällä lautasella.
Siirrä paprikat kulhoon ja mausta sormisuolalla. Tarjoa heti lisäkkeenä tai näppipalana.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat