Maku

Pimientos de padron

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Trendikkäät pikkupaprikat tulevat Padrónista, Espanjan Galician maakunnasta. Yleensä nämä vihreät pikkupaprikat ovat mietoja, mutta noin joka kymmenes niistä on tulinen. Paista paprikat pannulla ja nauti jännityksestä!
GL
MA
MU
4.1
1
Julkaistu 28.12.2016


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 200 gpaprikaa (12 kpl pientä vihreää pimientos de Padron -paprikaa)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1 tlsormisuolaa
Tulosta

Huuhtele ja kuivaa kokonaiset paprikat huolellisesti. Jos paprikoihin jää vettä, ne räiskyvät öljyssä voimakkaasti.

Kuumenna öljy pannulla todella kuumaksi. Lisää paprikat. Paista kovalla lämmöllä, kunnes paprikat saavat pintaansa mustat laikut.

Valuta paprikat talouspaperin päällä lautasella.

Siirrä paprikat kulhoon ja mausta sormisuolalla. Tarjoa heti lisäkkeenä tai näppipalana.

1 kommentti