Reseptin ainekset
5
naattiporkkanaa
2
kesäkurpitsaa
2
punaista paprikaa
2
kukkakaalia
1
punasipuli
Mausteliemi:
6 dl
vettä
5 dl
väkiviinaetikkaa
4 dl
sokeria
2 tl
suolaa
1 tl
valkopippuria
pala
inkivääriä
1
laakerinlehti
4 oksaa
rosmariinia
½ tl
kokonaisia neilikoita
2
valkosipulin kynttä
1. Pese ja kuori porkkanat. Paloittele porkkanat, kesäkurpitsat, paprikat ja kukkakaali isoiksi paloiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi.
2. Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja suola. Lisää mausteet ja valkosipulinkynnet sideharsopussissa. Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Ensin porkkanat ja kukkakaali. Neljän minuutin kuluttua loput raaka-aineet. Keitä miedolla lämmöllä vielä 3 minuuttia.
3. Jaa vihannespikkelsi kuumana lasitölkkeihin ja sulje tiiviillä kannella.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat