Kotivinkki

Pikkelssivihannekset

0
0

Pikkelssivihannekset

Teksti Henri Alén
Kuvat A-lehtien kuva-arkisto
Tulosta
Mainos

Ainekset

  • 5naattiporkkanaa
  • 2kesäkurpitsaa
  • 2punaista paprikaa
  • 2kukkakaalia
  • 1punasipuli

Mausteliemi:

  • 6 dlvettä
  • 5 dlväkiviinaetikkaa
  • 4 dlsokeria
  • 2 tlsuolaa
  • 1 tlvalkopippuria
  • palainkivääriä
  • 1laakerinlehti
  • 4 oksaarosmariinia
  • ½ tlkokonaisia neilikoita
  • 2valkosipulin kynttä

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

1. Pese ja kuori porkkanat. Paloittele porkkanat, kesäkurpitsat, paprikat ja kukkakaali isoiksi paloiksi. Leikkaa punasipuli renkaiksi.

2. Kiehauta vesi, etikka, sokeri ja suola. Lisää mausteet ja valkosipulinkynnet sideharsopussissa. Lisää kasvikset kypsymisjärjestyksessä. Ensin porkkanat ja kukkakaali. Neljän minuutin kuluttua loput raaka-aineet. Keitä miedolla lämmöllä vielä 3 minuuttia.

3. Jaa vihannespikkelsi kuumana lasitölkkeihin ja sulje tiiviillä kannella.
 

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä