Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
trendikäs sinappikaviaari

Pikkelöidyt sinapinsiemenet – sinappi tarjotaan nyt trendikkäästi kaviaarina

15 min

Helppo 1-2-3-pikkelöintiliemi, eli 1 osa etikkaa, 2 osaa sokeria ja 3 osaa vettä, maustaa sinapinsiemenet herkuksi, joka maistuu kala-, kana- ja liharuokien, perunan ja makkaran kanssa sekä hodarin välissä.

10.6.2025
Reseptin ainekset
noin 2 dl
1 dl
sinapinsiemeniä
1½ dl
vettä
1 dl
sokeria
½ dl
väkiviinaetikkaa
½ tl
suolaa

Pikkelöidyt sinapinsiemenet – ohje:

  1. Laita kaikki ainekset kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä välillä sekoitellen 5–10 minuuttia, kunnes seos sakenee hieman ja sinapinsiemenet ovat pulleita ja pehmeitä.
  2. Lusikoi siemenet liemineen puhtaaseen purkkiin, sulje kansi ja anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  3. Siirrä purkki jääkaappiin. Siemenet imevät purkitettuna vielä lientä ja turpoavat ja pehmenevät lisää. Jos seos sakenee liikaa, siihen voi lisätä tilkan etikkaa. Ne ovat käyttövalmiita vuorokauden kuluttua.

Vinkki!

Siemenet säilyvät jääkaapissa useita viikkoja.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt