Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pienet valkosipuli-juustofocacciat

1 h 20 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 45 min
20.1.2008
Reseptin ainekset
12 kpl
5 dl
vettä
2 tl
psylliumia
1/2 dl
auringonkukansiemeniä
2 rkl
siirappia
1 tl
suolaa
1 dl
kauraleseitä
1 kpl
kuivahiivapussia
6 dl
gluteenitonta jauhoseosta
1/2 dl
juoksevaa margariinia (rasvaa 80 %)
Pinnalle
100 g
juustoa (raasteena)
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 tl
rosmariinia

Sekoita reilusti kädenlämpöiseen veteen psyllium ja auringonkukansiemenet. Anna seoksen turvota 10 minuuttia.

Lisää siirappi ja suola. Yhdistä leseet, kuivahiiva ja jauhot keskenään.

Sekoita jauhoseos ja rasva taikinaan sähkövatkainta apuna käyttäen.

Nosta kauhan avulla taikinakeot (12 kpl) leivinpaperin päälle pellille. Muotoile keot suorakaiteen muotoisiksi (noin 10 × 6 cm) veteen kastetuin käsin. Anna kohota 20 minuuttia.

Sekoita juustoraasteen joukkoon hienonnettu valkosipuli ja rosmariini. Ripottele gluteenittomien leipien pinnalle juustoseosta.

Paista gluteenittomia valkosipuli-juustofocaccioita 225 asteessa 15 minuuttia.

Psyllium parantaa gluteenittomien jauhojen leipoutuvuutta ja sitkopitoisuutta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt