Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Peurapihvit – korvaa naudan jauheliha riistalla ja paista pannulla täydelliset pihvit

20 min

Peurapihvit valmistuvat hirvieläimen jauhelihasta käden käänteessä. Tarjoa herkulliset peurapihvit sokeroitujen karpaloiden ja muussin kanssa.

22.10.2020
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
peuran jauhelihaa
½ dl
kevytkermaa
2 rkl
korppujauhoja
1
muna
1 tl
suolaa
¼ tl
maustepippuria
¼ tl
mustapippuria
1 rkl
timjamia hienonnettuna
1
sipuli
1 tl
voita
öljyn ja voin sekoitusta paistamiseen
Sokeroidut karpalot
2 dl
karpaloita
2 rkl
sokeria

Peurapihvit – ohje:

  1. Sekoita sokeri karpaloihin.
  2. Yhdistä jauheliha, kerma, korppujauhot, muna ja mausteet. Hienonna sipuli ja paista pari minuuttia voissa pannulla. Sekoita sipuli taikinaan. Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin pieniä, paksuja pihvejä. Paista pihvit öljy-voiseoksessa kuumalla pannulla noin 2–3 minuuttia molemmilta puolilta.
  3. Tarjoa peurapihvit sokeroitujen karpaloiden kanssa. Lisukkeeksi sopii esimerkiksi perunamuusi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt