


Peurapihvit – korvaa naudan jauheliha riistalla ja paista pannulla täydelliset pihvit
20 min
Peurapihvit valmistuvat hirvieläimen jauhelihasta käden käänteessä. Tarjoa herkulliset peurapihvit sokeroitujen karpaloiden ja muussin kanssa.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
peuran jauhelihaa
½ dl
kevytkermaa
2 rkl
korppujauhoja
1
muna
1 tl
suolaa
¼ tl
maustepippuria
¼ tl
mustapippuria
1 rkl
timjamia hienonnettuna
1
sipuli
1 tl
voita
öljyn ja voin sekoitusta paistamiseen
Sokeroidut karpalot
2 dl
karpaloita
2 rkl
sokeria
Peurapihvit – ohje:
- Sekoita sokeri karpaloihin.
- Yhdistä jauheliha, kerma, korppujauhot, muna ja mausteet. Hienonna sipuli ja paista pari minuuttia voissa pannulla. Sekoita sipuli taikinaan. Pyörittele taikinasta kostutetuin käsin pieniä, paksuja pihvejä. Paista pihvit öljy-voiseoksessa kuumalla pannulla noin 2–3 minuuttia molemmilta puolilta.
- Tarjoa peurapihvit sokeroitujen karpaloiden kanssa. Lisukkeeksi sopii esimerkiksi perunamuusi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat