Pestopasta
{
Aktiivinen
Passiivinen
Arjen nopein pasta sekoitetaan itse tehdystä pestosta ja spagetista.
MU
4.5
Kuvat
Julkaistu 10.3.2017

Pestopasta
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 400 gpastaa (esim. farfalle)
Pesto
- basilikaa (1 ruukku)
- 1 kplvalkosipulinkynsi
- 1 dlpinjansiemeniä (paahdettuja)
- 100 gparmesaanijuustoa (raastettuna)
- 1 1/2 dlneitsytoliiviöljyä
- 1/2 tlsuolaa
- 1/2 tlmustapippuria
Revi monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen basilikanlehdet.
Lisää kuorittu ja silputtu valkosipuli, pinjansiemenet sekä parmesaani. Jos haluat pinjansiemeniin lisää makua, paahda ne ensin.
Pyöräytä ainekset tasaiseksi.
Lisää öljyä muutamassa erässä ja koneen samalla käydessä.
Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita pestokastike valutettuun pastaan ja tarjoa pestopasta heti.