Maku

Pestopasta

4.3
0

Pestopasta

MU
0
4.3
Arjen nopein pasta sekoitetaan itse tehdystä pestosta ja spagetista.
Teksti Elina Jyväs
Kuvat Johanna Myllymäki
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 400 gpastaa (esim. farfalle)

Pesto

  • basilikaa (1 ruukku)
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 dlpinjansiemeniä (paahdettuja)
  • 100 gparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1 1/2 dlneitsytoliiviöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Revi monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen basilikanlehdet.

Lisää kuorittu ja silputtu valkosipuli, pinjansiemenet sekä parmesaani. Jos haluat pinjansiemeniin lisää makua, paahda ne ensin.

Pyöräytä ainekset tasaiseksi.

Lisää öljyä muutamassa erässä ja koneen samalla käydessä.

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita pestokastike valutettuun pastaan ja tarjoa pestopasta heti.

MITÄ PIDIT?
4.3
Katso myös nämä