


Pestopasta
Arjen nopein pasta sekoitetaan itse tehdystä pestosta ja spagetista.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
pastaa (esim. farfalle)
Pesto
basilikaa (1 ruukku)
1 kpl
valkosipulinkynsi
1 dl
pinjansiemeniä (paahdettuja)
100 g
parmesaanijuustoa (raastettuna)
1 1/2 dl
neitsytoliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Revi monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen basilikanlehdet.
Lisää kuorittu ja silputtu valkosipuli, pinjansiemenet sekä parmesaani. Jos haluat pinjansiemeniin lisää makua, paahda ne ensin.
Pyöräytä ainekset tasaiseksi.
Lisää öljyä muutamassa erässä ja koneen samalla käydessä.
Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.
Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita pestokastike valutettuun pastaan ja tarjoa pestopasta heti.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat