Maku

Pestopasta

{
Aktiivinen
Passiivinen
Arjen nopein pasta sekoitetaan itse tehdystä pestosta ja spagetista.
MU
4.5
0
Julkaistu 10.3.2017


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 400 gpastaa (esim. farfalle)

Pesto

  • basilikaa (1 ruukku)
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1 dlpinjansiemeniä (paahdettuja)
  • 100 gparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1 1/2 dlneitsytoliiviöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
Tulosta

Revi monitoimikoneeseen tai tehosekoittimeen basilikanlehdet.

Lisää kuorittu ja silputtu valkosipuli, pinjansiemenet sekä parmesaani. Jos haluat pinjansiemeniin lisää makua, paahda ne ensin.

Pyöräytä ainekset tasaiseksi.

Lisää öljyä muutamassa erässä ja koneen samalla käydessä.

Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla. Tarkista maku.

Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.

Sekoita pestokastike valutettuun pastaan ja tarjoa pestopasta heti.

Kommentoi »