4 × lounas
Täydellisen mehevä pesto-jogurttikana – preppaa neljä lounasta kerralla kätevissä lasivuoissa
Munaton
Sokeriton
50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min
Jos kaipaat helpotusta arkilounaisiin, valmistele lounaat annoskokoisiin uuninkestäviin lasivuokiin. Valmista pesto-jogurttikana vuokiin, jäähdytä, sulje kannella ja ota jääkapista lounastunnilla. Pestolla ja turkkilaisella jogurtilla maustettu kana-riisivuoka on maistuva arkiruoka.
Reseptin ainekset
4
3 dl
basmatiriisiä
400 g
broilerin fileesuikaleita
1 prk (190 g)
pestoa
200 g
turkkilaista jogurttia
6 dl
vettä
1 rkl
kanafondia
1
punainen paprika
250 g
kirsikkatomaatteja
100 g
juustoraastetta
Lisäksi
1 rkl
öljyä vuoan ( voiteluun)
Pesto-jogurttikana – ohje:
- Tarvitset ohjetta varten neljä litran vetoista uunivuokaa. Voitele uunivuoat öljyllä. Mittaa jokaiseen vuokaan ¾ dl riisiä.
- Jaa vuokiin broilerin fileesuikaleet, pesto ja turkkilainen jogurtti.
- Yhdistä vesi ja kanafondi. Kaada kanaliemi vuokiin. Sekoita.
- Poista paprikasta kanta ja siemenet. Paloilttele paprika ja puolita kirsikkatomaatit. Lisää vuokiin.
- Lisää päälle juustoraastetta. Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat