


Pesto-broilerivartaat ja kasvis-caponata
Pesto-broilerivartaat syntyvät kätevästi uunissa ja tarjotaan itse tehdyn sisilalaisen munakoisopaistoksen, caponatan kera. Kokeile näitä Välimeren makuja!
Pesto-broilerivartaat ja caponata valmistuvat näin:
Aloita caponatasta. Kuori ja silppua sipuli. Viipaloi lehtiselleri. Huuhtele ja kuutioi paprika ja munakoiso.
Paista kasviksia pannussa öljyssä 5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää kaikki loput ainekset. Hauduta kasvikset pehmeiksi keskilämmöllä ja kannen alla noin 15 minuuttia. Tarkista maku.
Suikaloi broilerinfileet. Yhdistä kulhossa pesto, sitruunankuoriraaste ja sitruunanmehu. Kääntele broilerisuikaleet seoksessa ja pujottele sitten varrastikkuihin.
Levitä uunipellille. Kytke uunin grillivastus päälle ja grillaa broilerivartaita uunin ylätasolla 5 minuuttia. Käännä vartaat ja grillaa vielä 5 minuuttia, kunnes vartaat ovat kypsiä.
Tarjoa pesto-broilerivartaat kasvis-caponatan kanssa.