Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pesto-broilerivartaat ja kasvis-caponata

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Pesto-broilerivartaat syntyvät kätevästi uunissa ja tarjotaan itse tehdyn sisilalaisen munakoisopaistoksen, caponatan kera. Kokeile näitä Välimeren makuja!

5.2.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
maustamattomia broilerinfileitä
1 dl
pestoa
1 kpl
sitruunaa (kuoriraaste ja mehu)
1/4 tl
mustapippuria
Caponata
1 kpl
sipulia
2 dl
lehtiselleriä
1 kpl
punaista paprikaa
1 kpl
munakoisoa
2 rkl
oliiviöljyä
500 g
tomaattimurskaa
1 tl
sokeria
1/2 tl
suolaa
35 g
kapriksia (pieniä, valutettuna)
1 rkl
valkoviinietikkaa
1/2 dl
rusinoita
Lisäksi
puisia varrastikkuja

Pesto-broilerivartaat ja caponata valmistuvat näin:

Aloita caponatasta. Kuori ja silppua sipuli. Viipaloi lehtiselleri. Huuhtele ja kuutioi paprika ja munakoiso.

Paista kasviksia pannussa öljyssä 5 minuuttia, kunnes ne saavat hieman väriä. Lisää kaikki loput ainekset. Hauduta kasvikset pehmeiksi keskilämmöllä ja kannen alla noin 15 minuuttia. Tarkista maku.

Suikaloi broilerinfileet. Yhdistä kulhossa pesto, sitruunankuoriraaste ja sitruunanmehu. Kääntele broilerisuikaleet seoksessa ja pujottele sitten varrastikkuihin.

Levitä uunipellille. Kytke uunin grillivastus päälle ja grillaa broilerivartaita uunin ylätasolla 5 minuuttia. Käännä vartaat ja grillaa vielä 5 minuuttia, kunnes vartaat ovat kypsiä.

Tarjoa pesto-broilerivartaat kasvis-caponatan kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt