0(0)
Perunasalaattivartaat
Kasvis
Gluteeniton
30 min
Reseptin ainekset
8 annosta
1000 gperunaa
400 gjuustoa (rasvaa 25-35 %) (esim. Appenzeller)
Marinadi
1 1/2 dlruokaöljyä
3/4 dlsiirappia (vaalea)
3/4 dlbalsamiviinietikkaa (valkoinen)
4 kplvalkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rklsuolaa
1/2 rklkorianterinsiemeniä
1/4 tlcayennenpippuria
Lisäksi
2 dltuoretta basilikaa

Harjaa perunat puhtaiksi ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.

Jäähdytä perunat ja kuori ne halutessasi. Leikkaa perunat puoliksi, pienemmät perunat voit jättää kokonaisiksi. Leikkaa juusto reilun kokoisiksi paloiksi.

Sekoita marinadin aineet keskenään kulhossa. Lisää perunat ja juustot marinadiin. Nosta kulho jääkaappiin ja anna maustua mieluiten seuraavaan päivään.

Pujota varrastikkuihin vuorotellen perunoita, basilikanlehtiä ja juustoa.

•Kokeile perunasalaattivartaita myös grillattuna.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo