Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perunasalaattivartaat

30 min
20.9.2007
Reseptin ainekset
8 annosta
1000 g
perunaa
400 g
juustoa (rasvaa 25-35 %) (esim. Appenzeller)
Marinadi
1 1/2 dl
ruokaöljyä
3/4 dl
siirappia (vaalea)
3/4 dl
balsamiviinietikkaa (valkoinen)
4 kpl
valkosipulinkynttä (hienonnettuna)
1 rkl
suolaa
1/2 rkl
korianterinsiemeniä
1/4 tl
cayennenpippuria
Lisäksi
2 dl
tuoretta basilikaa

Perunasalaattivartaat – ohje:

  1. Harjaa perunat puhtaiksi ja keitä ne suolalla maustetussa vedessä kypsiksi.
  2. Jäähdytä perunat ja kuori ne halutessasi. Leikkaa perunat puoliksi, pienemmät perunat voit jättää kokonaisiksi. Leikkaa juusto reilun kokoisiksi paloiksi.
  3. Sekoita marinadin aineet keskenään kulhossa. Lisää perunat ja juustot marinadiin. Nosta kulho jääkaappiin ja anna maustua mieluiten seuraavaan päivään.
  4. Pujota varrastikkuihin vuorotellen perunoita, basilikanlehtiä ja juustoa.

Vinkit!

  • Kokeile perunasalaattivartaita myös grillattuna.
  • Katso myös suosittu perinteisen perunasalaatin ohje. Arkeen ja juhlaan sopiva herkku maistuu juuri sopivasti majoneesilta ja maustekurkulta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt