Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Perun perunat

Suolakeksejä sisältävä kastike! Perulaiset perunat yllättävät – kokeile tätä reseptiä, kun haluat jotain ihan uutta perunasta

30 min

Perulaisten perunoiden sydän on tuorejuustosta valmistettu makean chilinen huancaina-kastike. Annos viimeistellään kananmunamurskeella ja oliiveilla.

30.9.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
Huancaina-kastike
2
mietoa punaista chiliä ( tai 1 rkl Ají Amarillo -chilitahnaa)
½
sipulia
2
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
2 rs (à 200 g)
maustamatonta tuorejuustoa
½ prk (à 397 g)
kondensoitua maitoa
4–6
suolakeksiä
½ tl
suolaa
¼ tl
kurkumaa
Tarjoilu
5–6
keitettyä perunaa
4–6
salaatinlehteä
1
keitetty muna
½ dl
kalamataoliiveja

Perulaiset perunat – ohje:

  1. Halkaise chilit, poista siemenet ja kanta. Leikkaa chilit muutamaan osaan. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna 1 rkl öljyä pannulla ja paista chilejä siinä hetken. Lisää sipulit ja valkosipulinkynnet ja jatka paistamista, kunnes ne pehmenevät. Anna jäähtyä hetken.
  3. Laita chili-sipuliseos, tuorejuusto, maitotiiviste, suolakeksit ja mausteet tehosekoittimeen. Käytä konetta, kunnes seos on tasaista.
  4. Kuori ja viipaloi perunat. Levitä salaatinlehdet tarjoiluvadille tai annoslautasille. Laita perunaviipaleet päälle, valuta kastiketta ja viimeistele oliiveilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt