


Perulainen pestopasta on uusi arkiruokasuosikki
25 min
Perulainen pestopasta on klassisen italialaisen pestopastan sukulainen. Helpon pastan juju piilee babypinaatissa ja pehmeässä queso fresco -juustossa. Juuriltaan meksikolainen, mieto tuorejuusto tuo pestopastaan juuri sopivasti mehevyyttä.
Reseptin ainekset
4 annosta
400 g
spagettia
Pesto
1/2 dl
oliiviöljyä
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
200 g
babypinaattia
2 rku
tuoretta basilikaa
40 g
saksanpähkinöitä
250 g
queso fresco -juustoa (Apetina)
1 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
Lisäksi
90 g
queso fresco -juustoa (Apetina)
40 g
parmesaanijuustoa
1/2 dl
basilikan lehtiä
Perulainen pestopasta valmistuu helposti näin:
- Laita spagetti kiehumaan suolattuun veteen.
- Kuumenna öljy pannulla. Kuullota hienonnetut sipulit pehmeiksi keskilämmöllä. Anna jäähtyä.
- Valmista pestokastike sekoittamalla jäähtynyt sipuliseos ja loput ainekset tehosekottimessa tasaiseksi tahnaksi.
- Valuta lähes kypsä spagetti siivilässä ja ota talteen puoli desiä keitinvettä. Laita spagetti takaisin kattilaan ja sekoita joukkoon pesto ja keitinvesi.
- Raasta pasta-annoksen päälle parmesaanijuustoa, murustele päälle queso frescoa ja viimeistele tuoreella basilikalla.
Voit korvata queso frescon paketilla (150 g) fetajuustoa. Peston joukkoon ei tässä tapauksessa tarvitse lisätä suolaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat