Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Persimon-kanaleivät

15 min

Makeat persimon-hedelmät sopivat ihanasti kanaleipiin sinihomejuuston kanssa. Lusikoi päälle pikkelöityjä punasipuleita ja kokojyväsinappikastiketta. Astetta parempaa pikaruokaa!

28.12.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
maalaisleipäviipaletta
1 rkl
oliiviöljyä (paistamiseen)
4 kpl
maustamattomia kanafileitä
2 kpl
punasipulia
1 dl
valkoviinietikkaa
1 rkl
sokeria
2 kpl
persimoneja
150 g
sinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
punasalaattia eli punasikuria
Sinappikastike
4 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
valkoviinietikkaa
1 rkl
kokojyväsinappi
suolaa
mustapippuria

Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuivalla paistinpannulla.

Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita kulhossa valkoviinietikka ja sokeri. Laita sipulit liemeen maustumaan.

Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä. Paista kanafileet.

Leikkaa persimonit ja sinihomejuusto siivuiksi.

Sekoita sinappikastikkeen ainekset tasaiseksi.

Kokoa leipäviipaleiden päälle persimonviipaleita, kanaa, sinihomejuustoa ja punasalaattia. Lusikoi päälle pikapikkelöityjä sipuleita ja sinappikastiketta.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt