Persimon-kanaleivät
15 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
Makeat persimon-hedelmät sopivat ihanasti kanaleipiin sinihomejuuston kanssa. Lusikoi päälle pikkelöityjä punasipuleita ja kokojyväsinappikastiketta. Astetta parempaa pikaruokaa!
5
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 28.12.2014

Persimon-kanaleivät
Ainekset (4 annosta)
- 4 kplmaalaisleipäviipaletta
- 1 rkloliiviöljyä (paistamiseen)
- 4 kplmaustamattomia kanafileitä
- 2 kplpunasipulia
- 1 dlvalkoviinietikkaa
- 1 rklsokeria
- 2 kplpersimoneja
- 150 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
- punasalaattia eli punasikuria
Sinappikastike
- 4 rkloliiviöljyä
- 2 rklvalkoviinietikkaa
- 1 rklkokojyväsinappi
- suolaa
- mustapippuria
Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuivalla paistinpannulla.
Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita kulhossa valkoviinietikka ja sokeri. Laita sipulit liemeen maustumaan.
Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä. Paista kanafileet.
Leikkaa persimonit ja sinihomejuusto siivuiksi.
Sekoita sinappikastikkeen ainekset tasaiseksi.
Kokoa leipäviipaleiden päälle persimonviipaleita, kanaa, sinihomejuustoa ja punasalaattia. Lusikoi päälle pikapikkelöityjä sipuleita ja sinappikastiketta.
MITÄ PIDIT?
5