Persimon-kanaleivät
15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen
Makeat persimon-hedelmät sopivat ihanasti kanaleipiin sinihomejuuston kanssa. Lusikoi päälle pikkelöityjä punasipuleita ja kokojyväsinappikastiketta. Astetta parempaa pikaruokaa!

Reseptin ainekset 4 annosta
4 kplmaalaisleipäviipaletta
1 rkloliiviöljyä (paistamiseen)
4 kplmaustamattomia kanafileitä
2 kplpunasipulia
1 dlvalkoviinietikkaa
1 rklsokeria
2 kplpersimoneja
150 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
punasalaattia eli punasikuria
Sinappikastike
4 rkloliiviöljyä
2 rklvalkoviinietikkaa
1 rklkokojyväsinappi
suolaa
mustapippuria
Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuivalla paistinpannulla.
Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita kulhossa valkoviinietikka ja sokeri. Laita sipulit liemeen maustumaan.
Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä. Paista kanafileet.
Leikkaa persimonit ja sinihomejuusto siivuiksi.
Sekoita sinappikastikkeen ainekset tasaiseksi.
Kokoa leipäviipaleiden päälle persimonviipaleita, kanaa, sinihomejuustoa ja punasalaattia. Lusikoi päälle pikapikkelöityjä sipuleita ja sinappikastiketta.