Maku

Persimon-kanaleivät

15 min
5
1

Persimon-kanaleivät

Makeat persimon-hedelmät sopivat ihanasti kanaleipiin sinihomejuuston kanssa. Lusikoi päälle pikkelöityjä punasipuleita ja kokojyväsinappikastiketta. Astetta parempaa pikaruokaa!
Teksti Tiina Garvey
Kuvat Tiina Garvey
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 4 kplmaalaisleipäviipaletta
  • 1 rkloliiviöljyä (paistamiseen)
  • 4 kplmaustamattomia kanafileitä
  • 2 kplpunasipulia
  • 1 dlvalkoviinietikkaa
  • 1 rklsokeria
  • 2 kplpersimoneja
  • 150 gsinihomejuustoa (rasvaa 30 %)
  • punasalaattia eli punasikuria

Sinappikastike

  • 4 rkloliiviöljyä
  • 2 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 rklkokojyväsinappi
  • suolaa
  • mustapippuria

Tee näin

15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN

Paahda leipäviipaleet rapeiksi kuivalla paistinpannulla.

Kuori ja viipaloi punasipuli. Sekoita kulhossa valkoviinietikka ja sokeri. Laita sipulit liemeen maustumaan.

Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä. Paista kanafileet.

Leikkaa persimonit ja sinihomejuusto siivuiksi.

Sekoita sinappikastikkeen ainekset tasaiseksi.

Kokoa leipäviipaleiden päälle persimonviipaleita, kanaa, sinihomejuustoa ja punasalaattia. Lusikoi päälle pikapikkelöityjä sipuleita ja sinappikastiketta.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä