Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perinteinen pyttipannu – superhelppo klassikkoruoka, joka maistuu koko perheelle

20 min

Perinteisen pyttipannun kruunaavat paistetut munat ja maustekurkkukuutiot. Pyttipannu paistuu nopsasti pannulla, mutta kesällä muurikka on ehdottomasti paras väline kokkailuun.

10.7.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
Perinteinen pyttipannu
2
sipulia
1
valkosipulinkynsi
6–8
keitettyä perunaa
400 g
lenkkimakkaraa
2 rkl
rypsiöljyä
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
½ rku
ruohosipulia
Lisäksi
4 rkl
rypsiöljyä
4
munaa
½ tl
suolaa
2
maustekurkkua

Perinteinen pyttipannu – ohje:

  1. Kuori ja hienonna sipulit.
  2. Kuori ja kuutioi perunat sekä makkarat.
  3. Kuumenna muurikassa tai pannulla öljyä ja ruskista perunat, makkarat ja sipulit. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Siirrä pyttipannu muurikan toiseen sivuun tai pois pannulta.
  5. Paista munat öljyssä ja mausta suolalla.
  6. Tarjoa pyttipannu paistettujen munien ja kuutioitujen maustekurkkujen kanssa. Viimeistele pyttipannu ruohosipulilla.

Tiesitkö?

Pyttipannun nimi tulee ruokalajin ruotsinkielisestä nimestä pytt i panna. Se tarkoittaa pieniä palasia pannussa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt