Maku

Perinteinen pyttipannu

25 min
4.1
5

Perinteinen pyttipannu

LA
MA
5
4.1
Teksti Elisa Johansson
Kuvat Timo Villanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 2 kplsipulia
  • 1 kplvalkosipulinkynttä
  • 5 kplkeitettyä perunaa
  • 400 glenkkimakkaraa
  • 1 rklruokaöljyä
  • 100 gherneitä (pakaste)
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 3 rklketsuppia
  • 1 rklvettä

Lisäksi

  • 1 rklruokaöljyä
  • 4 kplmunaa
  • 1/2 tlsuolaa

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN25 min
PASSIIVINEN

Kuori ja hienonna sipulit. Kuori ja kuutioi perunat sekä makkarat.

Kuumenna öljy ja ruskista perunat, makkarat sekä sipulit.

Lisää herneet ja mausteet. Sekoita ketsuppi ja vesi keskenään, kaada pannuun. Sekoita hyvin ja nosta pyttipannu liedeltä.

Paista munat öljyssä paistinpannulla, mausta suolalla ja tarjoile perinteisesti pyttipannun kanssa.

MITÄ PIDIT?
4.1
Katso myös nämä