Maku

Perinteinen poronkäristys

{
Aktiivinen
Passiivinen
Poronkäristys on hyvä esimerkki siitä kuinka yksinkertainenkin ruoka voi olla mielettömän hyvää.
4.1
0
Julkaistu: 16.11.2015


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 700 gporonkäristyslihaa (esim.lapaa, etuselkää, paistia)
  • 4 rklvoita
  • 2 dlvettä (voit käyttää myös veden sijaan tummaa olutta)
  • 1½ tlsuolaa (mustapippuria maun mukaan)
Tulosta

Vuole kohmeisesta paistista ohuita lastuja

Sulata 3rkl voita padassa

Lisää liha joukkoon osissa ja ruskista

Kun kaikki lihat on ruskistettu, niin lisää sekaan vesi (tai tumma olut) ja mausta suolalla sekä pippurilla

Lisää vielä 1rkl voita ja hauduttele pataa miedolla lämmöllä n.30min

Tarjoa perunamuusin, suolakurkun ja puolukkahillon kera

MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »