Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Perinteinen poronkäristys

Perinteinen poronkäristys on hyvä esimerkki siitä kuinka yksinkertainenkin ruoka voi olla mielettömän hyvää.

16.11.2015
Reseptin ainekset
4 annosta
Perinteinen poronkäristys
700 g
poronkäristyslihaa (esim. lapaa, etuselkää, paistia)
4 rkl
voita
2 dl
vettä (tai tummaa olutta)
1½ tl
suolaa
mustapippuria (oman maun mukaan)

Perinteinen poronkäristys – ohje:

  1. Vuole kohmeisesta paistista ohuita lastuja.
  2. Sulata 3 rkl voita padassa.
  3. Lisää liha joukkoon osissa ja ruskista.
  4. Kun kaikki lihat on ruskistettu, niin lisää sekaan vesi (tai tumma olut) ja mausta suolalla sekä pippurilla.
  5. Lisää vielä 1 rkl voita ja hauduttele pataa miedolla lämmöllä n. 30 min.
  6. Tarjoa perinteinen poronkäristys perunamuusin, suolakurkun ja puolukkahillon kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt