3,6(5)
Lohen graavaus – valmista perinteinen graavilohi itse helpolla reseptillä
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
10 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 h
Lohen graavaus vaatii vain hyviä raaka-aineita sekä ripauksen malttia. Perehdy lohen graavauksen saloihin tämän ohjeen avulla ja valmista perinteinen graavilohi itse.
24.11.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
10 annosta
Lohen graavaus
400 glohifileetä
1/2 tlsokeria
1/2 dlsormisuolaa
50 gtuoretta tilliä (silputtuna)

Lohen graavaus onnistuu näin:

  1. Kuivaa lohifileen pinta ja ripottele päälle sokeria, suolaa ja silputtuja tillinvarsia. Ripottele suolaa enemmän fileen paksumpaan päähän ja vähemmän ohuempaan häntäpäähän.
  2. Kääri filee folioon ja anna maustua viileässä mielellään kevyen painon alla 10 tunnista vuorokauteen.
  3. Poista suolakerros sekä tillinvarret ja leikkaa graavilohi tarjolle ohuiksi viipaleiksi.
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo