Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Lohen graavaus – valmista perinteinen graavilohi itse helpolla reseptillä

10 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 h 0 min

Lohen graavaus vaatii vain hyviä raaka-aineita sekä ripauksen malttia. Perehdy lohen graavauksen saloihin tämän ohjeen avulla ja valmista perinteinen graavilohi itse.

24.11.2018
Reseptin ainekset
10 annosta
Lohen graavaus
400 g
lohifileetä
½ tl
sokeria
½ dl
sormisuolaa
50 g
tuoretta tilliä (silputtuna)

Lohen graavaus – ohje:

  1. Kuivaa lohifileen pinta ja ripottele päälle sokeria, suolaa ja silputtuja tillinvarsia. Ripottele suolaa enemmän fileen paksumpaan päähän ja vähemmän ohuempaan häntäpäähän.
  2. Kääri filee folioon ja anna maustua viileässä mielellään kevyen painon alla 10 tunnista vuorokauteen.
  3. Poista suolakerros sekä tillinvarret ja leikkaa graavilohi tarjolle ohuiksi viipaleiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt