Lohen graavaus – valmista perinteinen graavilohi itse helpolla reseptillä
10 h 10 min
GL
LA
MA
MU

Lohen graavaus – valmista perinteinen graavilohi itse helpolla reseptillä
Lohen graavaus vaatii vain hyviä raaka-aineita sekä ripauksen malttia. Perehdy lohen graavauksen saloihin tämän ohjeen avulla ja valmista perinteinen graavilohi itse.
Ainekset (10 annosta)
Lohen graavaus
- 400 glohifileetä
- 1/2 tlsokeria
- 1/2 dlsormisuolaa
- 50 gtuoretta tilliä (silputtuna)
Tee näin
10 h 10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN10 h
Lohen graavaus onnistuu näin:
- Kuivaa lohifileen pinta ja ripottele päälle sokeria, suolaa ja silputtuja tillinvarsia. Ripottele suolaa enemmän fileen paksumpaan päähän ja vähemmän ohuempaan häntäpäähän.
- Kääri filee folioon ja anna maustua viileässä mielellään kevyen painon alla 10 tunnista vuorokauteen.
- Poista suolakerros sekä tillinvarret ja leikkaa graavilohi tarjolle ohuiksi viipaleiksi.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
3.5