


Lohen graavaus – valmista perinteinen graavilohi itse helpolla reseptillä
10 h 10 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 10 h 0 min
Lohen graavaus vaatii vain hyviä raaka-aineita sekä ripauksen malttia. Perehdy lohen graavauksen saloihin tämän ohjeen avulla ja valmista perinteinen graavilohi itse.
Reseptin ainekset
10 annosta
Lohen graavaus
400 g
lohifileetä
½ tl
sokeria
½ dl
sormisuolaa
50 g
tuoretta tilliä (silputtuna)
Lohen graavaus – ohje:
- Kuivaa lohifileen pinta ja ripottele päälle sokeria, suolaa ja silputtuja tillinvarsia. Ripottele suolaa enemmän fileen paksumpaan päähän ja vähemmän ohuempaan häntäpäähän.
- Kääri filee folioon ja anna maustua viileässä mielellään kevyen painon alla 10 tunnista vuorokauteen.
- Poista suolakerros sekä tillinvarret ja leikkaa graavilohi tarjolle ohuiksi viipaleiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat