


Pepperoni-pastasalaatti
20 min
Pastasalaatti sopii niin noutopöytään kuin maukkaaksi lounaaksi. Tämä pastasalaatti saa makua pepperonista, mozzarellasta ja tomaateista.
Reseptin ainekset
4 annosta
1/2 kpl
punasipulia
1 dl
salaatinkastiketta (ranskalainen)
250 g
pastaa (kierrepastaa, tricolore)
65 g
pepperonimakkaraa (1/2 pkt, Snellmann)
1 kpl
paprikaa (vihreää)
250 g
kirsikkatomaattia
1 dl
oliiveja (tummia, kivettömiä)
120 g
mozzarellajuustoa (palloja)
1 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
1 dl
tuoretta basilikaa (1/2 rkua)
Valmista pepperoni-pastasalaatti näin:
Hienonna sipuli ja marinoi salaatinkastikkeessa 10 minuuttia.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä kylmällä vedellä.
Kumoa pasta sipulin joukkoon kastikkeeseen.
Puolita makkarat, huuhdo ja kuutioi paprika, halkaise kirsikkatomaatit ja viipaloi oliivit.
Yhdistä kaikki pastasalaatin ainekset.
Viimeistele pastasalaatti basilikan lehdillä.
Psst! Ihastuitko astioihin? Nämä kuvausastiat ja -liinat löydät Finnish design shopista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat