Maku

Pepperoni-pastasalaatti

20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
Pastasalaatti sopii niin noutopöytään kuin maukkaaksi lounaaksi. Tämä pastasalaatti saa makua pepperonista, mozzarellasta ja tomaateista.
MU
4.5
0
Julkaistu: 10.11.2016


Ainekset (4 annosta)

  • 1/2 kplpunasipulia
  • 1 dlsalaatinkastiketta (ranskalainen)
  • 250 gpastaa (kierrepastaa, tricolore)
  • 65 gpepperonimakkaraa (1/2 pkt, Snellmann)
  • 1 kplpaprikaa (vihreää)
  • 250 gkirsikkatomaattia
  • 1 dloliiveja (tummia, kivettömiä)
  • 120 gmozzarellajuustoa (palloja)
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1 dltuoretta basilikaa (1/2 rkua)
Tulosta

Valmista pepperoni-pastasalaatti näin:

Hienonna sipuli ja marinoi salaatinkastikkeessa 10 minuuttia.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta ja jäähdytä kylmällä vedellä.

Kumoa pasta sipulin joukkoon kastikkeeseen.

Puolita makkarat, huuhdo ja kuutioi paprika, halkaise kirsikkatomaatit ja viipaloi oliivit.

Yhdistä kaikki pastasalaatin ainekset.

Viimeistele pastasalaatti basilikan lehdillä.

Psst! Ihastuitko astioihin? Nämä kuvausastiat ja -liinat löydät Finnish design shopista.

Kommentoi »