


Pekonipasta toimii takuulla – paprika ja punasipuli tekevät kastikkeesta entistäkin maukkaamman!
25 min
Pekonipasta valmistuu nopeasti arjenkin tohinoissa. Väriä ja makua tämä pasta saa paprikasta ja punasipulista. Kokeile vaikka jo tänään ja nappaa helppo resepti talteen!
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
pennepastaa
1 pkt (170 g)
amerikanpekonia
1
paprika
1
punasipuli
2 dl
ruokakermaa
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
½ rku
basilikaa
Pekonipasta – ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Suikaloi pekoni. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja suikaloi paprika. Kuori, halkaise ja suikaloi sipuli.
- Laita pekoni, paprikat ja sipulit pannulle. Paista käännellen, kunnes pekoni on ruskistunut ja kasvikset hieman pehmentyneet.
- Lisää ruokakerma, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele pekonipasta basilikalla ennen tarjoilua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat