3,5(2)
Pekonipasta toimii takuulla – paprika ja punasipuli tekevät kastikkeesta entistäkin maukkaamman!
munaton
25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen
Pekonipasta valmistuu nopeasti arjenkin tohinoissa. Väriä ja makua tämä pasta saa paprikasta ja punasipulista. Kokeile vaikka jo tänään ja nappaa helppo resepti talteen!
Julkaistu 21.9.2022
Meillä kotona
Reseptin ainekset 4 annosta
300 g pennepastaa
1 pkt (170 g) amerikanpekonia
1 paprika
1 punasipuli
2 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ rkubasilikaa

Pekonipasta – ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Suikaloi pekoni. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja suikaloi paprika. Kuori, halkaise ja suikaloi sipuli.
  3. Laita pekoni, paprikat ja sipulit pannulle. Paista käännellen, kunnes pekoni on ruskistunut ja kasvikset hieman pehmentyneet.
  4. Lisää ruokakerma, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna.
  5. Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele pekonipasta basilikalla ennen tarjoilua.
Kommentoi »