Pekonipasta toimii takuulla – paprika ja punasipuli tekevät kastikkeesta entistäkin maukkaamman!
munaton
25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen
Pekonipasta valmistuu nopeasti arjenkin tohinoissa. Väriä ja makua tämä pasta saa paprikasta ja punasipulista. Kokeile vaikka jo tänään ja nappaa helppo resepti talteen!

Reseptin ainekset 4 annosta
300 g pennepastaa
1 pkt (170 g) amerikanpekonia
1 paprika
1 punasipuli
2 dl ruokakermaa
½ tl suolaa
½ tl mustapippuria
½ rkubasilikaa
Pekonipasta – ohje:
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
- Suikaloi pekoni. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja suikaloi paprika. Kuori, halkaise ja suikaloi sipuli.
- Laita pekoni, paprikat ja sipulit pannulle. Paista käännellen, kunnes pekoni on ruskistunut ja kasvikset hieman pehmentyneet.
- Lisää ruokakerma, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna.
- Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele pekonipasta basilikalla ennen tarjoilua.