Pekonipasta toimii takuulla – paprika ja punasipuli tekevät kastikkeesta entistäkin maukkaamman!

25 min
{
Aktiivinen
25 min
Passiivinen
Pekonipasta valmistuu nopeasti arjenkin tohinoissa. Väriä ja makua tämä pasta saa paprikasta ja punasipulista. Kokeile vaikka jo tänään ja nappaa helppo resepti talteen!
MU
0
0
Julkaistu: 21.9.2022


Reseptin ainekset (4 annosta)

  • 300 g pennepastaa
  • 1 pkt (170 g) amerikanpekonia
  • 1 paprika
  • 1 punasipuli
  • 2 dl ruokakermaa
  • ½ tl suolaa
  • ½ tl mustapippuria
  • ½ rkubasilikaa
Tulosta

Pekonipasta – ohje:

  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.
  2. Suikaloi pekoni. Halkaise paprika, poista kanta ja siemenet ja suikaloi paprika. Kuori, halkaise ja suikaloi sipuli.
  3. Laita pekoni, paprikat ja sipulit pannulle. Paista käännellen, kunnes pekoni on ruskistunut ja kasvikset hieman pehmentyneet.
  4. Lisää ruokakerma, suola ja pippuri. Sekoita tasaiseksi ja kuumenna.
  5. Valuta pasta ja sekoita kastikkeeseen. Viimeistele pekonipasta basilikalla ennen tarjoilua.
MAINOS - SISÄLTÖ JATKUU MAINOKSEN JÄLKEEN
Uusia ideoita kokkailuun! Tilaa inspiroivat ruokakirjat Meillä kotona -kaupoista
SISÄLTÖ JATKUU
Kommentoi »