Pekonilla ja paprikalla täytetyt herkkusienet
40 min
{
Aktiivinen
40 minPassiivinen
Herkkusienet täytetään mehevällä juustolla, pekonilla ja paprikalla. Voit valmistaa ne grillissä tai uunin grillivastuksen alla.
GL
MU
5
Kuvat
Julkaistu 3.7.2017

Pekonilla ja paprikalla täytetyt herkkusienet
Reseptin ainekset (4–5 annosta)
- 1 rs (200 g)herkkusieniä
Täyte
- 150 gpekonia
- 1/2paprikaa
- 1/2 dlpersiljaa (hienonnettuna)
- 1 prk (250 g)pehmeää sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija Ruoka)
Aloita paistamalla tai grillaamalla täytteen pekonit rapeiksi.
Jäähdytä ja leikkaa pekoniviipaleet pieniksi paloiksi.
Halkaise ja huuhtele paprika. Poista siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
Sekoita pekoni- ja paprikapalat sekä persilja pehmeän sulatejuuston joukkoon.
Puhdista sienet ja poista jalat. Täytä kolot juustoseoksella.
Grillaa täytettyjä herkkusieniä miedolla tai keskilämmöllä kolopuolet ylöspäin 5–10 minuuttia.