


Pekonilla ja paprikalla täytetyt herkkusienet
40 min
Herkkusienet täytetään mehevällä juustolla, pekonilla ja paprikalla. Voit valmistaa ne grillissä tai uunin grillivastuksen alla.
Reseptin ainekset
4–5 annosta
1 rs (200 g)
herkkusieniä
Täyte
150 g
pekonia
1/2
paprikaa
1/2 dl
persiljaa (hienonnettuna)
1 prk (250 g)
pehmeää sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija Ruoka)
Aloita paistamalla tai grillaamalla täytteen pekonit rapeiksi.
Jäähdytä ja leikkaa pekoniviipaleet pieniksi paloiksi.
Halkaise ja huuhtele paprika. Poista siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.
Sekoita pekoni- ja paprikapalat sekä persilja pehmeän sulatejuuston joukkoon.
Puhdista sienet ja poista jalat. Täytä kolot juustoseoksella.
Grillaa täytettyjä herkkusieniä miedolla tai keskilämmöllä kolopuolet ylöspäin 5–10 minuuttia.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat