Maku

Pekonilla ja paprikalla täytetyt herkkusienet

40 min
{
Aktiivinen40 min
Passiivinen
Herkkusienet täytetään mehevällä juustolla, pekonilla ja paprikalla. Voit valmistaa ne grillissä tai uunin grillivastuksen alla.
GL
MU
5
0
Teksti Kati Pohja
Kuvat Petri Mulari


Ainekset (4–5 annosta)

  • 1 rs (200 g)herkkusieniä

Täyte

  • 150 gpekonia
  • 1/2paprikaa
  • 1/2 dlpersiljaa (hienonnettuna)
  • 1 prk (250 g)pehmeää sulatejuustoa (esim. Koskenlaskija Ruoka)
Tulosta

Aloita paistamalla tai grillaamalla täytteen pekonit rapeiksi.

Jäähdytä ja leikkaa pekoniviipaleet pieniksi paloiksi.

Halkaise ja huuhtele paprika. Poista siemenet. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita pekoni- ja paprikapalat sekä persilja pehmeän sulatejuuston joukkoon.

Puhdista sienet ja poista jalat. Täytä kolot juustoseoksella.

Grillaa täytettyjä herkkusieniä miedolla tai keskilämmöllä kolopuolet ylöspäin 5–10 minuuttia.

MITÄ PIDIT?
5