Pekonigrillattu siika
20 min
{
Aktiivinen
15 minPassiivinen
5 minPekoniin käärityt siikafileet ovat kesäruokaa parhaimmillaan! Yksinkertaiset mausteet ja pekonin rasvat takaavat maukkauden.
GL
LA
MA
MU
3.7
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 7.9.2005

Pekonigrillattu siika
Reseptin ainekset (6 annosta)
- 900 g (6 kpl)siikaa (fileinä)
- ½sitruuna
- ¼ tlvalkopippuria (rouhittuna)
- ¼ tlsuolaa
- 1 rkldijoninsinappia
- 6pekoniviipaletta
Pekonigrillatut siikafileet valmistuvat näin:
Käsittele siikafileet (6 kpl) nahattomiksi. Mausta fileiden toinen puoli puolikkaan sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla sekä sinapilla.
Peitä sinappikerros pekonifileillä ja grillaa fileet kuumassa grillissä tai parilalla ainoastaan pekonin puolelta kypsiksi eli 5–6 minuutin ajan. Tarjoa grillattu heti.