Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekonigrillattu siika

20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min

Pekoniin käärityt siikafileet ovat kesäruokaa parhaimmillaan! Yksinkertaiset mausteet ja pekonin rasvat takaavat maukkauden.

7.9.2005
Reseptin ainekset
6 annosta
900 g (6 kpl)
siikaa (fileinä)
½
sitruuna
¼ tl
valkopippuria (rouhittuna)
¼ tl
suolaa
1 rkl
dijoninsinappia
6
pekoniviipaletta

Pekonigrillatut siikafileet valmistuvat näin:

Käsittele siikafileet (6 kpl) nahattomiksi. Mausta fileiden toinen puoli puolikkaan sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla sekä sinapilla.

Peitä sinappikerros pekonifileillä ja grillaa fileet kuumassa grillissä tai parilalla ainoastaan pekonin puolelta kypsiksi eli 5–6 minuutin ajan. Tarjoa grillattu heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt