3,7(3)
Pekonigrillattu siika
Gluteeniton
Laktoositon
Maidoton
Munaton
20 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 5 min
Pekoniin käärityt siikafileet ovat kesäruokaa parhaimmillaan! Yksinkertaiset mausteet ja pekonin rasvat takaavat maukkauden.
7.9.2005
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
900 g (6 kpl)siikaa (fileinä)
½sitruuna
¼ tlvalkopippuria (rouhittuna)
¼ tlsuolaa
1 rkldijoninsinappia
6pekoniviipaletta

Pekonigrillatut siikafileet valmistuvat näin:

Käsittele siikafileet (6 kpl) nahattomiksi. Mausta fileiden toinen puoli puolikkaan sitruunan mehulla, suolalla ja pippurilla sekä sinapilla.

Peitä sinappikerros pekonifileillä ja grillaa fileet kuumassa grillissä tai parilalla ainoastaan pekonin puolelta kypsiksi eli 5–6 minuutin ajan. Tarjoa grillattu heti.

2 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.