Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekoni-tattikastike

40 min
20.6.2011
Reseptin ainekset
5 annosta
300 g
tatteja
2
kesäsipulia (varsineen)
170 g
pekonia
2 rkl
vehnäjauhoja
8 dl
lihalientä
2 dl
ruokakermaa

Pekoni-tattikastike – ohje:

  1. Nosta tatit ja hienonnetut sipulit pannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut.
  2. Paloittele pekonit ja lisää pannulle. Paista sekoitellen, kunnes pekonit ovat saaneet hiukan väriä.
  3. Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle lihaliemi samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua noin 10 minuuttia.
  4. Lisää lopuksi kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Koristele pekoni-tattikastike kesäsipulin varsilla.
  5. Tarjoa pekoni-tattikastike esimerkiksi uusien perunoiden ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt