Reseptin ainekset
5 annosta
300 g
tatteja
2
kesäsipulia (varsineen)
170 g
pekonia
2 rkl
vehnäjauhoja
8 dl
lihalientä
2 dl
ruokakermaa
Pekoni-tattikastike – ohje:
- Nosta tatit ja hienonnetut sipulit pannulle. Kuumenna sekoitellen, kunnes sienistä irtoava neste on lähes haihtunut.
- Paloittele pekonit ja lisää pannulle. Paista sekoitellen, kunnes pekonit ovat saaneet hiukan väriä.
- Lisää jauhot ja sekoita. Kaada päälle lihaliemi samalla hyvin sekoittaen. Anna kiehua noin 10 minuuttia.
- Lisää lopuksi kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Koristele pekoni-tattikastike kesäsipulin varsilla.
- Tarjoa pekoni-tattikastike esimerkiksi uusien perunoiden ja salaatin kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat