Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pekoni-makaroonilaatikko

1 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 1 h 0 min

Makaroonilaatikosta saa herkullisen version vaihtamalla jauhelihan pekoniin.

Reseptin ainekset
6 annosta
300 g
pekonia
2 kpl
sipulia
1 kpl
valkosipulin kynsi
2 rkl
tomaatti pyreetä (mutti)
1 tl
savustettua paprikajauhetta
mustapippuria myllystä
suolaa
100 g
cheddar juustoa
5 dl
makarooneja
Munamaito
7 dl
maitoa
3 kpl
kananmunia

Keitä makaroonit pakkauksen ohjeen mukaan. Kuutioi pekoni ja laita pannuun. Kuumenna pannu ja paista pekoni rapeaksi. Kuori sipulit ja valkosipulin kynsi. Kuutioi sipulit ja hienonna valkosipulin kynsi. Lisää sipulit ja valkosipulin kynsi pannuun ja kuullota muutama minuutti. Lisää tomaattipyree ja mausteet, sekoita ja nosta pannu pois liedeltä.

Raasta cheddar-juusto. Sekoita makaronit, pekoni-seos ja juustoraaste keskenään. Voit säästää osan juustoraasteesta makaroonilaatikon pinnalle. Voitele uunivuoka ja kaada makarooniseos siihen. Vatkaa maito ja munat sekaisin ja kaada vuokaan. Ripottele halutessasi säästämäsi juustoraasteet makaroonilaatikon pinnalle. Nosta makaroonilaatikko uuniin ja paista 175 asteessa noin tunnin verran.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt