


Pehmis – kuohkean jäätelöherkun kotiversio syntyy kahdesta raaka-aineesta hupaisan helposti!
2 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 2 h 0 min
Pehmis kuuluu kesäisiin visiitteihin jäätelökioskilla ja kahvilassa – ja nyt voit tehdä herkun itse kotona ällistyttävän helposti. Tarjoile kotipehmis makean vadelma-rubysuklaarouheen kanssa!
Reseptin ainekset
Pehmis
1 l
vaniljakermajäätelöä
2 dl
kuohukermaa
Vadelma-rubysuklaarouhe
50 g
rubysuklaata
½ dl
pakastekuivattuja vadelmia
3
pientä marenkia (vaaleanpunaista)
Pehmis – ohje:
- Anna jäätelön hieman sulaa ja vatkaa se sähkövatkaimella tai yleiskoneessa pehmeäksi.
- Vaahdota kuohukerma ja sekoita se jäätelön joukkoon. Jähmetä pakastimessa 1–2 tuntia.
- Valmista vadelma-rubysuklaarouhe. Rouhi suklaa pieneksi ja murenna marengit. Sekoita kaikki rouheen ainekset keskenään.
- Tarjoile pehmis vadelma-rubysuklaarouheen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat