Maku

Pehmis – kuohkean jäätelöherkun kotiversio syntyy kahdesta raaka-aineesta hupaisan helposti!

2 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
2 h
Pehmis kuuluu kesäisiin visiitteihin jäätelökioskilla ja kahvilassa – ja nyt voit tehdä herkun itse kotona ällistyttävän helposti. Tarjoile kotipehmis makean vadelma-rubysuklaarouheen kanssa!
GL
3.7
0
Julkaistu: 6.7.2021


Ainekset

Pehmis

  • 1 lvaniljakermajäätelöä
  • 2 dlkuohukermaa

Vadelma-rubysuklaarouhe

  • 50 g rubysuklaata
  • ½ dlpakastekuivattuja vadelmia
  • 3pientä marenkia (vaaleanpunaista)
Tulosta

Pehmis valmistuu näin:

  1. Anna jäätelön hieman sulaa ja vatkaa se sähkövatkaimella tai yleiskoneessa pehmeäksi.
  2. Vaahdota kuohukerma ja sekoita se jäätelön joukkoon. Jähmetä pakastimessa 1–2 tuntia.
  3. Valmista vadelma-rubysuklaarouhe. Rouhi suklaa pieneksi ja murenna marengit. Sekoita kaikki rouheen ainekset keskenään.
  4. Tarjoile pehmis vadelma-rubysuklaarouheen kanssa.
Kommentoi »