Kotivinkki

Patonki kaikilla herkuilla

1 h 10 min
0
0

Mausta patonki lempitäytteilläsi: sienillä, sipulilla tai vaikka kirsikkatomaateilla. Malta jättää taikina löysäksi, niin patongeista tulee meheviä.
Tulosta
Teksti Kati Pohja
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 kpl)

  • 5 dlvettä
  • 50 ghiivaa tai 1 ps kuivahiivaa
  • 2 tlsokeria
  • 1½ tlsuolaa
  • 6 dlvehnäjauhoja
  • 5 dlhiivaleipäjauhoja
  • ½ dlöljyä

Päälle:

  • ¼sipuli
  • 1 rkllehtipersiljaa
  • 4kirsikkatomaattia
  • 2herkkusientä
  • 10isoa kaprista
  • 1 tlvoita tai margariinia

Lisäksi:

  • 2 rkloliiviöljyä

Tee näin

1 h 10 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN40 min
MITÄ PIDIT?
0