Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pätkis-kuppikakut

55 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 30 min

Iki-ihanien pätkis-kuppikakkujen taikina valmistuu sekoittamalla. Runsas kuorrutus viimeistelee pätkis-kuppikakut sopiviksi mihin tahansa kemuihin!

Reseptin ainekset
12 kpl
100 g
voita
3 1/2 dl
vehnäjauhoja
2 dl
sokeria
3 rkl
kaakaojauhetta
1 1/2 tl
vaniljasokeria
1 1/2 tl
leivinjauhetta
80 g
maitosuklaata (4 Pätkis-patukkaa)
1 1/2 dl
maustamatonta jogurttia (rasvaa 2,5 %)
2 kpl
munaa
Kuorrutus
3 1/2 dl
tomusokeria (siivilöitynä)
50 g
voita (huoneenlämpöisenä)
125 g
tuorejuustoa (ei kevyttä)
1/8 tl
elintarvikeväriä (punaista)
Pinnalle
40 g
maitosuklaata (2 Pätkis-patukkaa)
1 rkl
koristerakeita

Leivo pätkis-kuppikakut näin:

Sulata rasva ja anna jäähtyä.

Sekoita kuivat aineet ja paloitellut pätkikset keskenään.

Vatkaa rasvan joukkoon vispilällä jogurtti ja munat. Sekoita joukkoon kuivat aineet. (Taikinaa ei tarvitse vatkata koneella.)

Jaa taikina muffinipellille voideltuihin tai paperisiin vuokiin. Voit myös kiinnittää leivinpaperipalat voideltuihin muffinipellin koloihin.

Paista pätkis-kuppikakkuja 175-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Tarkista kypsyys tikulla. Jäähdytä. Valmista kuorrutus. Vatkaa tomusokeri ja pehmeä voi sähkövatkaimella tasaiseksi. Vatkaa joukkoon tuorejuusto. Lisää tippa elintarvikeväriä. Vatkaa, kunnes seos on kuohkeaa. Varo kuitenkin vatkaamasta liikaa, ettei kuorrutuksen rakenne kärsi.

Pursota kuorrutus pätkis-kuppikakuille. Viimeistele pätkispaloilla ja koristerakeilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt