Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pastaa salsa verden ja paneroidun halloumin kera

20 min
7.3.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
spagettia
300 g
valkokaalia ohueksi suikaloituna
Salsa verde
1 dl
basilikaa silputtuna
1 dl
lehtipersiljaa silputtuna
1 dl
minttua silputtuna
1 dl
oliiviöljyä
4 kpl
anjovisfilettä
2 rkl
kapriksia
1 kpl
valkosipulin kynsi
2 tl
Dijon-sinappia
1 rkl
valkoviinietikkaa
1 tl
sokeria
hyppysellinen suolaa tarvittaessa
paneroitu halloumi
200 g
halloumijuustoa
mantelijauhoja
mustapippuria

Keitä spagetti al denteksi paketin ohjeen mukaan. Suikaloi spagetin keittyessä kaali.

Valmista salsa verde hienontamalla pilkottavissa olevat ainekset ja yhdistämällä ne nesteiden kanssa tasaiseksi seokseksi. Ainekset voi yhdistää myös käyttämällä sauvasekoitinta. Jätä viileään odottamaan muun ruoan valmistumista.

Viipaloi hallooumi noin sentin paksuisiin paloihin. Pyöräytä pintakosteat juustopalaset mantelijauho-mustapippuriseoksessa ja paista runsaassa rypsiöljyssä 3 minuuttia per puoli.

Valuta spagetti huolellisesti ja yhdistä kaalisuikaleiden kanssa. Kaada joukkoon salsa verde, sekoita ja anna maustua minuutin ajan kannen alla.

Jaa annokset lautaselle ja nosta pinnalle paneroidut juustoviipaleet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt