Maku

Pastaa salsa verden ja paneroidun halloumin kera

20 min
0
0

Pastaa salsa verden ja paneroidun halloumin kera

Teksti Suusta suuhun
Kuvat Suusta suuhun
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 300 gspagettia
  • 300 gvalkokaalia ohueksi suikaloituna

Salsa verde

  • 1 dlbasilikaa silputtuna
  • 1 dllehtipersiljaa silputtuna
  • 1 dlminttua silputtuna
  • 1 dloliiviöljyä
  • 4 kplanjovisfilettä
  • 2 rklkapriksia
  • 1 kplvalkosipulin kynsi
  • 2 tlDijon-sinappia
  • 1 rklvalkoviinietikkaa
  • 1 tlsokeria
  • hyppysellinen suolaa tarvittaessa

paneroitu halloumi

  • 200 ghalloumijuustoa
  • mantelijauhoja
  • mustapippuria

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Keitä spagetti al denteksi paketin ohjeen mukaan. Suikaloi spagetin keittyessä kaali.

Valmista salsa verde hienontamalla pilkottavissa olevat ainekset ja yhdistämällä ne nesteiden kanssa tasaiseksi seokseksi. Ainekset voi yhdistää myös käyttämällä sauvasekoitinta. Jätä viileään odottamaan muun ruoan valmistumista.

Viipaloi hallooumi noin sentin paksuisiin paloihin. Pyöräytä pintakosteat juustopalaset mantelijauho-mustapippuriseoksessa ja paista runsaassa rypsiöljyssä 3 minuuttia per puoli.

Valuta spagetti huolellisesti ja yhdistä kaalisuikaleiden kanssa. Kaada joukkoon salsa verde, sekoita ja anna maustua minuutin ajan kannen alla.

Jaa annokset lautaselle ja nosta pinnalle paneroidut juustoviipaleet.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä