


Pasta-tonnikalasalaatti
1 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 0 min
Reseptin ainekset
1 annosta
100 g
täysjyväpastaa
Kastike
2 1/2 rkl
limettimehua
1 1/2 rkl
ruokaöljyä
30 g
purjoa (silputtuna)
1 rkl
tuoretta korianteria (silputtuna)
1 rkl
sokeria
1/2 tl
chilitahnaa (sambal oelek)
1/2 tl
suolaa
Lisäksi
85 g
tonnikalaa vedessä
125 g
kirsikkatomaattia
1 dl
fetajuustoa (rasvaa 18 %) (paloiteltuna)
Pane pasta kiehumaan pakkauksen ohjeen mukaan.
Sekoita kastikkeen aineet keskenään kulhossa. Valuta pasta ja kumoa se kastikkeen joukkoon. Sekoita huolellisesti, peitä kulho ja nosta jääkaappiin noin tunniksi tai jopa seuraavaan päivään.
Pakkaa pasta-tonnikalasalaatti evääksi lisäämällä maustetun pastan joukkoon tonnikalaa, halkaistuja kirsikkatomaatteja, fetajuustoa ja halutessasi vielä hiukan tuoretta korianteria.
Vinkit!
Lisää pasta-tonnikalasalaattiin halutessasi soijapaahdettuja siemeniä. Ohjeen löydät reseptiarkistosta.
Sambal oelekeissa on eroja ja jotkut merkit ovat huomattavasti tulisempia kuin toiset. Annostele tahnaa varovasti, maun mukaan.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat