3,7(6)
Pasta al pomodoro – se pikkuisen parempi tomaattipasta
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Tee vaihteeksi tuttu pasta al pomodoro -tomaattipasta kirsikkatomaateista. Lisää oliiveja, kapriksia ja ripaus chiliä, niin arkiruoka tuntuu ylelliseltä.
8.6.2016
 |
Kotivinkki
Reseptin ainekset
4 annosta
500 gterttukirsikkatomaatteja
3valkosipulinkynttä
2sipulia
4 rkloliiviöljyä
1 dlkivettömiä oliiveja
2 rklkapriksia
1 tlchilihiutaleita
4 rklsilputtua persiljaa
(suolaa)
rouhittua mustapippuria
400 gspagettia

Pasta al pomodoro valmistuu näin:

  1. Riivi tomaatit varsista ja halkaise ne. Kuori ja silppua valkosipuli sekä sipulit.
  2. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä ruskista. Lisää tomaatit, oliivit, kaprikset, chili ja puolet persiljasta. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.
  4. Sekoita hiukan pastan keitinvettä tomaattiseokseen, jos se tuntuu liian sakealta. Maista tomaattiseosta ja lisää suolaa tarvittaessa.
  5. Valuta pasta ja sekoita tomaattiseoksen joukkoon. Rouhaise päälle pippuria ja ripottele loput persiljasta päälle. Nosta pasta al pomodoro tarjolle.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo