Pasta al pomodoro – se pikkuisen parempi tomaattipasta
25 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
15 minTee vaihteeksi tuttu pasta al pomodoro -tomaattipasta kirsikkatomaateista. Lisää oliiveja, kapriksia ja ripaus chiliä, niin arkiruoka tuntuu ylelliseltä.
3.8
Teksti
Julkaistu: 8.6.2016

Pasta al pomodoro – se pikkuisen parempi tomaattipasta
Reseptin ainekset (4 annosta)
- 500 gterttukirsikkatomaatteja
- 3valkosipulinkynttä
- 2sipulia
- 4 rkloliiviöljyä
- 1 dlkivettömiä oliiveja
- 2 rklkapriksia
- 1 tlchilihiutaleita
- 4 rklsilputtua persiljaa
- (suolaa)
- rouhittua mustapippuria
- 400 gspagettia
Pasta al pomodoro valmistuu näin:
- Riivi tomaatit varsista ja halkaise ne. Kuori ja silppua valkosipuli sekä sipulit.
- Kuullota sipuleita öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä ruskista. Lisää tomaatit, oliivit, kaprikset, chili ja puolet persiljasta. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.
- Sekoita hiukan pastan keitinvettä tomaattiseokseen, jos se tuntuu liian sakealta. Maista tomaattiseosta ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Valuta pasta ja sekoita tomaattiseoksen joukkoon. Rouhaise päälle pippuria ja ripottele loput persiljasta päälle. Nosta pasta al pomodoro tarjolle.