


Pasta al pomodoro – se pikkuisen parempi tomaattipasta
25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min
Tee vaihteeksi tuttu pasta al pomodoro -tomaattipasta kirsikkatomaateista. Lisää oliiveja, kapriksia ja ripaus chiliä, niin arkiruoka tuntuu ylelliseltä.
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
terttukirsikkatomaatteja
3
valkosipulinkynttä
2
sipulia
4 rkl
oliiviöljyä
1 dl
kivettömiä oliiveja
2 rkl
kapriksia
1 tl
chilihiutaleita
4 rkl
silputtua persiljaa
(suolaa)
rouhittua mustapippuria
400 g
spagettia
Pasta al pomodoro valmistuu näin:
- Riivi tomaatit varsista ja halkaise ne. Kuori ja silppua valkosipuli sekä sipulit.
- Kuullota sipuleita öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä ruskista. Lisää tomaatit, oliivit, kaprikset, chili ja puolet persiljasta. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.
- Sekoita hiukan pastan keitinvettä tomaattiseokseen, jos se tuntuu liian sakealta. Maista tomaattiseosta ja lisää suolaa tarvittaessa.
- Valuta pasta ja sekoita tomaattiseoksen joukkoon. Rouhaise päälle pippuria ja ripottele loput persiljasta päälle. Nosta pasta al pomodoro tarjolle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat