Kotivinkki

Pasta al pomodoro - se pikkuisen parempi tomaattipasta

25 min
4.5
0

Pasta al pomodoro - se pikkuisen parempi tomaattipasta

Tee vaihteeksi tuttu tomaattipasta kirsikkatomaateista. Lisää oliiveja, kapriksia ja ripaus chiliä, niin arkiruoka tuntuu ylelliseltä.
Teksti Marita Suontausta
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 500 gterttukirsikkatomaatteja
  • 3valkosipulinkynttä
  • 2sipulia
  • 4 rkloliiviöljyä
  • 1 dlkivettömiä oliiveja
  • 2 rklkapriksia
  • 1 tlchilihiutaleita
  • 4 rklsilputtua persiljaa
  • (suolaa)
  • rouhittua mustapippuria
  • 400 gspagettia

Tee näin

25 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN15 min

1. Riivi tomaatit varsista ja halkaise ne. Kuori ja silppua valkosipuli sekä sipulit.

2. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä ruskista. Lisää tomaatit, oliivit, kaprikset, chili ja puolet persiljasta. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.

4. Sekoita hiukan pastan keitinvettä tomaattiseokseen, jos se tuntuu liian sakealta. Maista tomaattiseosta ja lisää suolaa tarvittaessa.

5. Valuta pasta ja sekoita tomaattiseoksen joukkoon. Rouhaise päälle pippuria ja ripottele loput persiljasta päälle. Nosta tarjolle.

MITÄ PIDIT?
4.5
Katso myös nämä