Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Pasta al pomodoro – se pikkuisen parempi tomaattipasta

25 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 15 min

Tee vaihteeksi tuttu pasta al pomodoro -tomaattipasta kirsikkatomaateista. Lisää oliiveja, kapriksia ja ripaus chiliä, niin arkiruoka tuntuu ylelliseltä.

8.6.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
terttukirsikkatomaatteja
3
valkosipulinkynttä
2
sipulia
4 rkl
oliiviöljyä
1 dl
kivettömiä oliiveja
2 rkl
kapriksia
1 tl
chilihiutaleita
4 rkl
silputtua persiljaa
(suolaa)
rouhittua mustapippuria
400 g
spagettia

Pasta al pomodoro valmistuu näin:

  1. Riivi tomaatit varsista ja halkaise ne. Kuori ja silppua valkosipuli sekä sipulit.
  2. Kuullota sipuleita öljyssä pannulla muutama minuutti. Älä ruskista. Lisää tomaatit, oliivit, kaprikset, chili ja puolet persiljasta. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.
  3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan napakan kypsäksi.
  4. Sekoita hiukan pastan keitinvettä tomaattiseokseen, jos se tuntuu liian sakealta. Maista tomaattiseosta ja lisää suolaa tarvittaessa.
  5. Valuta pasta ja sekoita tomaattiseoksen joukkoon. Rouhaise päälle pippuria ja ripottele loput persiljasta päälle. Nosta pasta al pomodoro tarjolle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt