Passionmarinoitu lohi
24 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 24 h 0 min
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
lohifileetä
1 rkl
merisuolaa
1/4 tl
sokeria
1 kpl
appelsiinia
4 kpl
passionhedelmää
2 rkl
pinjansiemeniä
Suolaa ja sokeroi lohifilee hyvin kevyesti. Pane kala sopivan kokoisen astian pohjalle, peitä ja anna maustua jääkaapissa 4–8 tuntia tai yön yli.
Leikkaa filee ohuiksi viipaleiksi ja asettele ne lautaselle.
Purista appelsiininmehu lohiviipaleiden päälle. Halkaise passionhedelmät ja kaavi hedelmämalto lohelle. Anna maustua viileässä noin tunti.
Koristele passionmarinoitu lohi paahdetuilla pinjansiemenillä.
Tarjoa lisäkkeeksi tuoretta leipää.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat