4,2(50)
Parsapasta
Kasvis
Munaton
25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min
Sitruunalla maustettu parsapasta kuuluu kevään arkiruokien parhaimpiin! Ota talteen raikas resepti ja ihastu herkulliseen parsapastaan.
15.5.2014
 |
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
250 gparsaa (vihreää)
1 rklrypsiöljyä
1/2 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
2 dlruokakermaa
1 kplsitruunaa (luomu)
50 gparmesaanijuustoa (lastuina)
1/2 dltuoretta basilikaa
Lisäksi
300 gpastaa

Poista parsoista kovat kannat. Kuori parsat ohuelti ja paloittele ne pätkiksi.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja lisää siihen hieman öljyä.

Kuumenna öljy pannussa. Kuullota parsapaloja nopeasti melko kovalla lämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma ja kiehauta seos. Mausta sitruunan kuoriraasteella ja -puristetulla mehulla. Tarkista maku.

Sekoita parsakastike keitettyyn pastaan. Viimeistele parmesaanilastuilla ja halutessasi basilikalla. Tarjoa heti.

6 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.