Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsapasta

25 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 10 min

Sitruunalla maustettu parsapasta kuuluu kevään arkiruokien parhaimpiin! Ota talteen raikas resepti ja ihastu herkulliseen parsapastaan.

15.5.2014
Reseptin ainekset
4 annosta
250 g
parsaa (vihreää)
1 rkl
rypsiöljyä
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
2 dl
ruokakermaa
1 kpl
sitruunaa (luomu)
50 g
parmesaanijuustoa (lastuina)
1/2 dl
tuoretta basilikaa
Lisäksi
300 g
pastaa

Poista parsoista kovat kannat. Kuori parsat ohuelti ja paloittele ne pätkiksi.

Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta pasta ja lisää siihen hieman öljyä.

Kuumenna öljy pannussa. Kuullota parsapaloja nopeasti melko kovalla lämmöllä, kunnes ne saavat hieman väriä. Mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma ja kiehauta seos. Mausta sitruunan kuoriraasteella ja -puristetulla mehulla. Tarkista maku.

Sekoita parsakastike keitettyyn pastaan. Viimeistele parmesaanilastuilla ja halutessasi basilikalla. Tarjoa heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt