Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsaliemi

1 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 1 h 0 min

Keitä parsojen kuoret maukkaaksi kasvisliemeksi, joka sopii risottoon ja keittoon.

10.5.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
parsaa (yhden parsanipun ohueksi suikaloidut kuoret ja kuivat kannat)
10 dl
vettä
1 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Valmista parsaliemi näin:

Huuhtele parsat huolellisesti. Kuori ne ohuelti ja leikkaa kuivat kannat irti.

Siirrä kuorisuikaleet ja kannat kattilaan, kaada päälle vesi ja mausta suolalla ja pippurilla.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla noin tunti. Siivilöi ja jäähdytä liemi.

Hyödynnä parsaliemi risotoissa ja keitoissa tai pakasta myöhempää käyttöä varten.

Voit maustaa parsaliemen tuore- tai kuivayrteillä, kuten timjamilla, basilikalla tai salvialla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt