Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsaleipä uppomunalla

45 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 20 min

Herkullista parsaa rapeaksi paahdetulla leivällä. Sisältä löysä uppomuna viimeistelee leivän ja toimii samalla kastikkeena. Raasta päälle vielä parmesanjuustoa ja herkullinen alkupalaleipä on valmis.

Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
maalaisleipäviipaletta
1 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulin kynsi
1 kpl
nippu tuoretta parsaa
Uppomunat
1 l
vettä
1/2 dl
väkiviinaetikkaa
4 kpl
kananmunaa
1/2 tl
suolaa
Lisäksi
2 rkl
parmesanjuustoa
1/4 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria

Mittaa vesi, etikka sekä suola kattilaan ja laita levy päälle.

Viipaloi sillä välin leipä ja paista sitä pannulla oliiviöljyssä miedolla lämmöllä. Hiero lopuksi leipien pintaan halutessasi valkosipulia. Nosta leivät sivuun odottamaan.

Kuori parsat ja leikkaa kuiva tyvi pois. Paista kevyesti öljyssä kuumalla pannulla. Nosta parsat leipien päälle. 

Valmista uppomunat. Riko kananmuna kuppiin. Pyöräytä vettä kauhalla niin, että siihen syntyy pyörre. Kaada kananmuna pyörteen keskelle läheltä pintaa. Keitä noin 3-5 minuuttia. Nosta pois reikäkauhalla ja valuta hyvin.

Nosta uppomuna parsojen päälle ja lisää parmesanraaste. Mausta parsaleivät suolalla ja pippurilla. 

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt