Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsakaali-sinihomejuustopasta – herkkupastassa maistuu mainio makupari

25 min

Pähkinä ja sinihomejuusto ovat kerrassaan loistava makupari. Lisäksi pähkinä antaa ruokaan kivaa rouskuvaa suutuntumaa.

1.2.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
10 cm
pala purjon valkoista osaa
2 rkl
voita
300 g
pastaa (esim. tagliatelle, fettucine)
8–9 dl
vettä
3 rkl
kasvisfondia
¼ tl
mustapippuria
300 g
parsakaalia
150 g
sinihomejuustoa
150 g
ranskankermaa
Lisäksi
1 dl
saksanpähkinöitä
3 dl
rucolaa

Parsakaali-sinihomejuustopasta – ohje:

  1. Pese ja hienonna purjo. Paista purjoa pari minuuttia voissa kattilassa.
  2. Kiehauta vesi vedenkeittimessä. Lisää pastakerät, noin 8 dl kiehuvaa vettä, fondi ja mustapippuria. Laita kansi päälle ja kypsennä noin 10 minuuttia. Sekoita alussa pastakeriä ronskilla otteella, jotta ne aukeavat.
  3. Leikkaa parsakaali sopivan kokoisiksi nupuiksi ja murustele sinihomejuusto. Lisää parsakaali, noin kaksi kolmasosaa juustosta ja ranskankerma kattilaan. Jatka kypsentämistä vielä noin 5 minuuttia. Lisää tarvittaessa loraus vettä.
  4. Rouhi saksanpähkinät veitsellä. Maista pastaa ja lisää tarvittaessa ripaus suolaa. Ripottele loput juustosta, pähkinärouhe ja tuoretta rucolaa pastan päälle.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt