Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsagratiini

23 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 8 min

Parsa on parhaimmillaan kevyesti kypsennettynä, jolloin rakenne jää sopivan napakaksi. Tässä reseptissä yhdistyvät herkullinen parmesankastike ja nopea gratinointi grillivastuksilla.

16.4.2016
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
parsaa
Kastike
50 g
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kuivaa siideriä
30 g
parmesaania
suolaa
Päälle
sitruunamehua

Valmista kastike sulattamalla voi kattilassa ja lisää vehnäjauhot. Anna seoksen poreilla muutama sekunti.

Lisää siideri voimakkaasti vatkaten, jotta kastikkeesta tulee sileää.

Lisää raastettu parmesan ja mausta suolalla.

Puhdista parsat ja katkaise varresta sitkeä osuus. Voit kuoria parsat halutessasi.

Asettele parsat uunivuokaa ja lisää kastike päälle.

Ripottele päälle halutessasi vielä parmesanraastetta.

Paista 275 asteessa grillivastuksella noin 5-8 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt