


Parsaa, kylmäsavulohta & uppomuna
Helppo ja nopea keväinen alkupala parsasta, kylmäsavulohesta ja uppomunasta.
Reseptin ainekset
2 annosta
8 kpl
vihreää parsaa
150 g
kylmäsavulohta
2 kpl
kananmuna
Lisäksi
suola ja pippuri
Kuori parsat ja poista puumainen osa varresta.
Keitä tai grillaa parsat napakoiksi ja nosta parsat jääkylmään veteen.
Mausta parsat suolalla ja kevyesti pippurilla.
Kääri kylmäsavulohta parsojen ympärille ja tarjoa uppomunan kera.
“Uppomuna”
Laita esimerkiksi vesilasiin elmukelmu.
Riko muna niin, että keltuainen jää ehjäksi.
Laita kananmuna kelmuun, pyöritä nyytiksi ja sido kiinni.
Lisää nyytit kiehuvaan veteen ja keitä 4 minuuttia, niin keltuainen jää löysäksi.
Poista kelmu ja nosta uppomuna parsojen päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat