Parsaa, kylmäsavulohta & uppomuna

0
0

Parsaa, kylmäsavulohta & uppomuna

Helppoa ja nopea alkupala parsasta
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos

Ainekset (2 annosta)

  • 8 kplvihreää parsaa
  • 150 gkylmäsavulohta
  • 2 kplkananmuna

Lisäksi

  • suola ja pippuri

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori parsat ja poista puumainen osa varresta

keitä tai grillaa parsat napaksi ja nosta parsat jääkylmään veteen

mausta parsat suolalla ja kevyesti pippurilla

Kääri kylmäsavulohta parsojen ympärille ja tarjoa uppomunan kera

“Uppomuna”

Laita esim.vesilaasin elmukelmu

Riko muna niin, että keltuainen jää ehjäksi

Laita kananmuna kelmuun, pyöritä nyytiksi ja sido kiinni

Lisää nyytit kiehuvaan veteen ja keitä 4minuuttia, niin keltuainen jää löysäksi

poista kelmu ja nosta muna parsojen päälle

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä