Maku

Parsaa, kylmäsavulohta & uppomuna

0
0

Parsaa, kylmäsavulohta & uppomuna

GL
LA
MA
0
0
Teksti Onko Nälkä?
Kuvat Onko Nälkä?
Tulosta
Mainos
Helppo ja nopea keväinen alkupala parsasta, kylmäsavulohesta ja uppomunasta.

Ainekset (2 annosta)

  • 8 kplvihreää parsaa
  • 150 gkylmäsavulohta
  • 2 kplkananmuna

Lisäksi

  • suola ja pippuri

Tee näin

{
AKTIIVINEN
PASSIIVINEN

Kuori parsat ja poista puumainen osa varresta.

Keitä tai grillaa parsat napakoiksi ja nosta parsat jääkylmään veteen.

Mausta parsat suolalla ja kevyesti pippurilla.

Kääri kylmäsavulohta parsojen ympärille ja tarjoa uppomunan kera.

“Uppomuna”

Laita esimerkiksi vesilasiin elmukelmu.

Riko muna niin, että keltuainen jää ehjäksi.

Laita kananmuna kelmuun, pyöritä nyytiksi ja sido kiinni.

Lisää nyytit kiehuvaan veteen ja keitä 4 minuuttia, niin keltuainen jää löysäksi.

Poista kelmu ja nosta uppomuna parsojen päälle.

MITÄ PIDIT?
0