Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsa-ricottafrittata

25 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 5 min

Frittata eli paistinpannulla kypsennettävä uunimunakas täytetään vihreillä kasviksilla ja kevyellä ricottajuustolla. Käytä uunimunakkaaseen eiliseltä aterialta jääneet perunat. Voit vaihdella täytteitä makusi mukaan.

17.8.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
200 g
parsaa
200 g
babypinaattia
2 kpl
keitettyä perunaa (300 g)
2 rkl
oliiviöljyä
8 kpl
munaa
1 1/2 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
2 rkl
parmesaania (raastettuna)
200 g
ricottajuustoa
Pinnalle
2 dl
tuoretta minttua

Kuori ja silppua sipulit. Huuhtele ja kuivaa parsat. Leikkaa pois parsojen tyvet. Leikkaa varret noin kolmen sentin paloiksi. Huuhdo pinaatti. Kuutioi (kuoritut) kypsät perunat.

Kuumenna uuninkestävällä paistinpannulla (Ø 24 cm) reilu loraus öljyä. Kuullota sipulit pannulla. Lisää parsat ja huuhdottu pinaatti. Paista pari minuuttia. Lisää perunat ja kääntele hetki.

Riko munat kulhoon, lisää mausteet ja vatkaa munien rakenne rikki. Kaada vatkatut munat täytteiden päälle pannuun. Paista frittataa miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia, kunnes se alkaa hyytyä reunoilta.

Ripottele päälle parmesaaniraastetta ja ricottanokareita.

Nosta pannu 225-asteiseen uuniin ja paista noin 5 minuuttia tai kunnes frittata on kypsä.

Tarjoa tuoreen mintun kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt