


Parsa-pappardelle
Parsaa ja sitruunaa sekä reilu loraus kermaa. Niistä syntyy kevään ihanin pasta.
Reseptin ainekset
2 annosta
150 g
pastaa (pappardelle)
200 g
vihreää parsaa
1 rkl
oliiviöljyä
1 kpl
valkosipulinkynsi
1/2
sitruuna (kuori ja mehu)
1 dl
kuohukermaa
30 g
parmesaania
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Leikkaa parsat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.
Nosta parsat lautaselle odottamaan. Lisää samalle pannulle hienonnettu valkosipuli ja hienoksi raastettua sitruunankuorta. Kääntele 30 sekunttia. Kaada joukkoon kuohukerma. Anna porista noin minuutin. Purista joukkon noin puolikkaan sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.
Sekoita pasta ja paahdetut parsat kastikkeeseen. Raasta päälle parmesaania ja lisää sitruunankuorta.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat