Maku

Parsa-pappardelle

{
Aktiivinen
Passiivinen
Parsaa ja sitruunaa sekä reilu loraus kermaa. Niistä syntyy kevään ihanin pasta.
4.3
0
Julkaistu: 13.3.2017


Reseptin ainekset (2 annosta)

  • 150 gpastaa (pappardelle)
  • 200 gvihreää parsaa
  • 1 rkloliiviöljyä
  • 1 kplvalkosipulinkynsi
  • 1/2sitruuna (kuori ja mehu)
  • 1 dlkuohukermaa
  • 30 gparmesaania
Tulosta

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Napsi parsoista puisevat tyvet pois. Leikkaa parsat muutaman sentin mittaisiksi paloiksi. Kuumenna pannulla loraus oliiviöljyä ja pyörittele parsoja pannulla noin 5 minuuttia kunnes ne ovat reippaan paahtuneet.

Nosta parsat lautaselle odottamaan. Lisää samalle pannulle hienonnettu valkosipuli ja hienoksi raastettua sitruunankuorta. Kääntele 30 sekunttia. Kaada joukkoon kuohukerma. Anna porista noin minuutin. Purista joukkon noin puolikkaan sitruunan mehu. Mausta suolalla ja pippurilla.

Sekoita pasta ja paahdetut parsat kastikkeeseen. Raasta päälle parmesaania ja lisää sitruunankuorta.

Kommentoi »