Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsa-mansikkasalaatti – tämä kesäruoka on yhdistelmä raikasta, makeaa ja suolaista!

30 min

Parsa-mansikkasalaatti on ihanan kesäinen ruoka. Uunissa kypsennetty parsa sopii täydellisesti yhteen mansikoiden ja fetajuuston kanssa.

12.6.2019
Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
vihreää parsaa
1 rkl
oliiviöljyä
250 g
mansikoita
100 g
fetajuustoa
3 dl
couscous-helmiä
1 rkl
kasvisfondia
Kastike
½ dl
sitruunan mehua
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa
⅓ tl
mustapippuria
1 dl
lehtipersiljaa (hienonnettuna)
1 dl
minttua (hienonnettuna)

Parsa-mansikkasalaatti valmistuu näin:

  1. Keitä couscous pakkauksen ohjeen mukaan kasvisfondilla maustetussa vedessä, noin 20 minuuttia.
  2. Valuta couscous ja anna jäähtyä. Sekoita kastikkeen aineet. Kaada kastike couscousin joukkoon.
  3. Kuori parsat ohuelti nupun alapuolelta ja leikkaa tyvestä pois 2–3 senttiä puumaista osaa.
  4. Nosta parsat leivinpaperin päälle pellille ja sivele öljyllä. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.
  5. Leikkaa parsat kolmeen osaan. Poista mansikoista kannat ja halkaise ne. Murustele fetajuusto. Kokoa parsa-mansikkasalaatti vadille tai kulhoon.

Vinkki!

Parsa-mansikkasalaatti valmistuu nopeammin, kun käytät couscous-helmien sijaan tavallista couscousia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt