Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Parsa-korvasienikeitto

2.11.2010
Reseptin ainekset
1
sipuli
1 dl
ryöpättyjä korvasieniä
400 g
kypsää kuorittua parsaa paloiteltuna
1 rkl
voita
1 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
kasvislientä tai parsojen keitinlientä
1 dl
kuohukermaa
suolaa
valkopippuria
½ dl
kuivaa sherryä

1. Kuori ja hienonna sipuli. Hienonna korvasieniä hieman veitsellä.

2. Kuullota sipuli, parsat ja korvasienet voissa. Lisää mukaan vehnäjauhot ja sekoita kaikki keskenään.

3. Lisää mukaan kasvisliemi kokoajan sekoittaen. Anna keiton kiehahtaa. Lisää mukaan kerma, suola ja valkopippuri.

4. Anna keiton hautua miedolla­ lämmöllä 15 minuuttia ja soseuta se sauvasekoittimella tasaiseksi.

5. Lisää keittoon juuri ennen tarjoilua tilkka sherryä. Koristele keitto parsannupuilla ja vaahdotetulla maidolla.  

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt