Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paahdettu parsa-halloumisalaatti pursuaa keväisiä makuja! Katso resepti

40 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 20 min

Parsa-halloumisalaatissa yhdistyvät ihanasti suolaiset, makeat, paahteiset ja kirpeät maut. Viimeisen silauksen antaa raikas appelsiinikastike. Nappaa ohje!

17.4.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
1 nippu (500 g)
vihreää parsaa
1 rs (250 g)
minisitruunoita (Lemon Snack)
150 g
varsiparsakaalia
1 nippu
paksuja kevätsipuleita
200 g
halloumijuustoa
½ rku
minttua
Paistaminen
3 rkl
rypsiöljyä
Appelsiinikastike
1
appelsiinin mehu
2 rkl
riisiviinietikkaa
1 tl
kalakastiketta
1 tl
inkivääriä raastettuna
¼
vihreä chili hienonnettuna
1 rkl
sokeria
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuri

Paahdettu parsa-halloumisalaatti – ohje:

  1. Valmista kastike sekoittamalla kaikki ainekset kulhossa.
  2. Poista parsoista puumainen tyvi. Mikäli parsat ovat paksuja, kuori ne kevyesti. Leikkaa parsat kahtia ja laita leivinpaperin päälle pellille. Pese ja viipaloi minisitruunat ja levitä pellille. Pirskota päälle öljyä.
  3. Paahda parsoja ja sitruunoita 200-asteisessa uunissa 10 minuuttia. Lisää pellille varsiparsakaalit ja kahtia leikatut kevätsipulit. Pirskota päälle öljyä. Jatka paahtamista 10 minuuttia.
  4. Leikkaa halloumi viipaleiksi ja paista pannulla öljyssä kullanruskeiksi molemmin puolin.
  5. Jaa paahdetut kasvikset ja halloumit lautasille. Valuta päälle kastiketta. Viimeistele mintulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt