


Parsafrittata
30 min
Erittäin maukas ja ihanan keväinen parsafrittata sopii brunssille suolaiseksi herkuksi.
Reseptin ainekset
3 annosta
1 kpl
sipulia
100 g
pekonia
10 kpl
parsaa
6 kpl
kananmunia
1 dl
raejuustoa
2 rkl
Philadelphia-tuorejuustoa
0,2 tl
suolaa
1 tl
valkosipulirouhetta
1 dl
gruyere-juustoraastetta
Silppua sipulit, viipaloi pekoni ja pilko parsatangot sentin paloiksi, jätä valkoiset kannat pois.
Paista pannulla runsaassa voissa sipulit ja pekonit hetken aikaa ja lisää parsat.
Sekoita kulhossa munat, mausteet ja raejuusto sekä tuorejuusto sekaisin. Kaada seos pannulle parsaseoksen päälle.
Anna hautua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.
Ripottele päälle juustoraaste ja siirrä pannu uuniin 180 asteeseen ja anna hautua valmiiksi vajaa kymmenen minuuttia kunnes pinta on kauniin vaalean ruskea. Tarjoile parsafrittata hieman jäähtyneenä tuoreen ruohosipulisilpun kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat