Parsa frittata

30 min
4
0

Parsa frittata

Erittäin maukas ja ihanan keväinen parsa frittata sopii brunssille suolaiseksi herkuksi.
Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos

Ainekset (3 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 100 gpekonia
  • 10 kplparsaa
  • 6 kplkananmunia
  • 1 dlraejuustoa
  • 2 rklphiladelphia tuorejuustoa
  • 0,2 tlsuolaa
  • 1 tlvalkosipulirouhetta
  • 1 dlgruyere juustoraastetta

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Silppua sipulit, viipaloi pekoni ja pilko parsatangot sentin paloiksi, jätä valkoist kannat pois. Paista pannulla runsaassa voissa sipulit ja pekonit hetken aikaa ja lisää parsat. Sekoita kulhossa munat, mausteet ja raejuusto sekä tuorejuusto sekaisin. Kaada seos pannulle parsaseoksen päälle. Anna hautua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia. Ripottele päälle juustoraaste ja siirrä pannu uuniin 180 asteeseen ja anna hautua valmiiksi vajaa kymmenen minuuttia kunnes pinta on kauniin vaalean ruskea, tarjoile hieman jäähtyneenä tuoreen ruohosipulisilpun kera.

MITÄ PIDIT?
4
Katso myös nämä