Maku

Parsafrittata

30 min
4
0

Parsafrittata

Teksti Tyrniä ja tyrskyjä
Kuvat Tyrniä ja tyrskyjä
Tulosta
Mainos
Erittäin maukas ja ihanan keväinen parsafrittata sopii brunssille suolaiseksi herkuksi.

Ainekset (3 annosta)

  • 1 kplsipulia
  • 100 gpekonia
  • 10 kplparsaa
  • 6 kplkananmunia
  • 1 dlraejuustoa
  • 2 rklPhiladelphia-tuorejuustoa
  • 0,2 tlsuolaa
  • 1 tlvalkosipulirouhetta
  • 1 dlgruyere-juustoraastetta

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Silppua sipulit, viipaloi pekoni ja pilko parsatangot sentin paloiksi, jätä valkoiset kannat pois.

Paista pannulla runsaassa voissa sipulit ja pekonit hetken aikaa ja lisää parsat.

Sekoita kulhossa munat, mausteet ja raejuusto sekä tuorejuusto sekaisin. Kaada seos pannulle parsaseoksen päälle.

Anna hautua miedolla lämmöllä viitisen minuuttia.

Ripottele päälle juustoraaste ja siirrä pannu uuniin 180 asteeseen ja anna hautua valmiiksi vajaa kymmenen minuuttia kunnes pinta on kauniin vaalean ruskea. Tarjoile parsafrittata hieman jäähtyneenä tuoreen ruohosipulisilpun kera.

MITÄ PIDIT?
4