Kotivinkki

Parmesaanivohvelit avokadolla ja uppomunalla – suolainen vohveliherkku vailla vertaa

1 h
KA
0
0

Parmesaanivohvelit, avokadotahna ja uppomuna maistuvat täydelliseltä yhdessä. Tarjoa täytetyt vohvelit brunssin vetonaulana tai juhlavamman aterian alkuruokana.
Tulosta
Kuvat Johanna Myllymäki

Ainekset (8 annosta)

Parmesaanivohvelit

  • 2kananmunaa
  • 3 dlmaitoa
  • 4 dlvehnäjauhoja
  • 1 tlleivinjauhetta
  • ½ tl suolaa
  • 50 gvoita
  • 2 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1 dlkivennäisvettä

Avokadotahna

  • 4avokadoa
  • 2 rklsitruunan mehua
  • ⅓ tl mustapippuria
  • ⅓ tl suolaa

Uppomunat

  • 8kananmunaa
  • 2 lvettä
  • 1 dlväkiviinaetikkaa
  • suolaa ja pippuria

Lisäksi

  • retiisin versoja
  • wasabi & seesam -maustesekoitusta (Santa Maria)

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN15 min
MITÄ PIDIT?
0