0(0)
Parmesaaniperunat grillissä – helppo grillilisuke eilisistä potuista
Gluteeniton
Kasvis
30 min
Jäikö eiliseltä keitettyjä varhaisperunoita? Hyvä! Pyöräytä ne parmesaanijuustossa ja yrteissä ja nosta folionyytissä grilliin paistumaan. Luottolisuke mille tahansa grilliruoalle vie kielen mennessään.
Julkaistu 5.7.2018
Maku
Reseptin ainekset
4 annosta
Parmesaaniperunat grillissä
700 gpieniä uusia perunoita (keitettynä)
2 rkloliiviöljyä
1/2 tlsuolaa
1/2 tlmustapippuria
1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
1 rklpersiljaa (hienonnettuna)
1 rkltilliä (hienonnettuna)
Lisäksi
alumiinifoliota

Parmesaaniperunat grillissä valmistuvat näin:

  1. Sekoita perunoiden joukkoon öljy, suola, pippuri, juustoraaste ja yrtit.
  2. Tee perunoista 4–6 perunan foliopaketteja. Nosta nyytit grilliin ja anna kuumentua noin 15 minuuttia. Tarjoa lohivartaiden kanssa.

Vinkki!

Puolita tai lohko isommat perunat, niin ne kuumenevat samassa ajassa kuin pienetkin.

Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.