Maku

Parmesaaniperunat grillissä – helppo grillilisuke eilisistä potuista

30 min
GL
KA
0
0

Jäikö eiliseltä keitettyjä varhaisperunoita? Hyvä! Pyöräytä ne parmesaanijuustossa ja yrteissä ja nosta folionyytissä grilliin paistumaan. Luottolisuke mille tahansa grilliruoalle vie kielen mennessään.
Tulosta
Teksti Annika Elomaa
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

Parmesaaniperunat grillissä

  • 700 gpieniä uusia perunoita (keitettynä)
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 1/2 tlsuolaa
  • 1/2 tlmustapippuria
  • 1 dlparmesaanijuustoa (raastettuna)
  • 1 rklpersiljaa (hienonnettuna)
  • 1 rkltilliä (hienonnettuna)

Lisäksi

  • alumiinifoliota

Tee näin

30 min
{
AKTIIVINEN30 min
PASSIIVINEN

Parmesaaniperunat grillissä valmistuvat näin:

  1. Sekoita perunoiden joukkoon öljy, suola, pippuri, juustoraaste ja yrtit.
  2. Tee perunoista 4–6 perunan foliopaketteja. Nosta nyytit grilliin ja anna kuumentua noin 15 minuuttia. Tarjoa lohivartaiden kanssa.

Vinkki!

Puolita tai lohko isommat perunat, niin ne kuumenevat samassa ajassa kuin pienetkin.

MITÄ PIDIT?
0