


Parsaa, parmesaania ja rapeaa parmankinkkua − tästä ei nopea peltiruoka parane!
30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min
Nopea parmankinkku-parsapelti on uusi suosikki! Nosta parsat pellille ja kuorruta rapealla panko-parmesaanimurulla. Lisää kirsikkatomaatit ja kinkku, ja sujauta pelti uuniin.
Reseptin ainekset
4 annosta
noin 500 g
vihreää parsaa
Pankomuru
50 g
voita sulatettuna
1 rkl
oliiviöljyä
1 dl
pankojauhoja
1 dl
parmesaanijuustoraastetta
1 tl
sitruunankuoriraastetta
½ tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
Lisäksi
500 g
terttukirsikkatomaatteja
70 g
parmankinkkua
1
sitruuna
1 pkt (125 g)
mozzarellajuustoa
½ rku
basilikaa
mustapippuria
Parmankinkku-parsapelti − ohje:
- Huuhtele ja kuivaa parsat ja tomaatit. Leikkaa tai napsauta parsojen kuivat tyvet pois.
- Sekoita pankomurun ainekset.
- Vuoraa uunipelti tai iso uunivuoka leivinpaperilla tai voitele se kevyesti öljyllä. Levitä parsat uunipellille. Levitä pankomuru parsojen päälle. Lisää tomaatit, kinkkuviipaleet ja halkaistu sitruuna.
- Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes parsat ovat saaneet väriä. Ota pelti uunista ja lisää mozzarella.
- Viimeistele basilikalla ja pippurilla. Purista sitruunanmehua mausteeksi.
Vinkki!
Korvaa kinkku graavi- tai kylmäsavukirjolohella. Voit joko paistaa sen tai lisätä pellille lopuksi kylmänä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat