Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Papuminestrone on todellinen voimakeitto – ja maistuu superhyvältä vielä seuraavanakin päivänä

40 min

Tuhdin papuminestronen päälle surautetaan pesto pinaatista. Riittoisa keitto on herkullinen ja edullinen ruoka.

24.8.2017
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
2–3
porkkanaa
2–3
varsisellerin vartta
250 g
herkkusieniä
2 rkl
oliivi- tai rypsiöljyä
1 rkl
paprikajauhetta
1 rkl
timjamia
2 prk
tomaattimurskaa (á 400–500 g)
5–7 dl
vettä
1 ½ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
1–2 rkl
punaviinietikkaa
1 dl
jyväpastaa
400 g
kypsiä kidneypapuja
200 g
vihreitä pitkiä pakastepapuja
Pinaattipesto
150 g
pakastepinaattia
1 dl
kuorittuja manteleita
1–2
valkosipulinkynttä
1 dl (50 g)
pecorinojuustoa raastettuna
1 dl
oliiviöljyä
mustapippuria myllystä

Papuminestronekeitto valmistuu näin:

  1. Kuori ja hienonna sipulit ja kuutioi porkkanat. Viipaloi varsiselleri ja herkkusienet.
  2. Ruskista sienet öljyssä. Lisää sipulit, muut kasvikset, paprika ja timjami. Paista hetki.
  3. Kaada kattilaan tomaattimurskat ja huuhdo purkit vedellä. Lisää vettä niin paljon, että saat yhteensä 1,5 litraa nestettä keiton liemeksi.
  4. Lisää suola, pippuri, viinietikka ja jyväpasta. Keitä noin 20 min., kunnes pasta on kypsää.
  5. Tee pinaattipesto. Sulata ja siivilöi pinaatti. Kumoa pinaatti, mantelit, kuorittu valkosipuli, juustoraaste, öljy ja pippuri korkeaan kulhoon ja aja tahnaksi sauvasekoittimella.
  6. Kun pasta on kypsää, lisää keittoon kypsät kidneypavut ja hieman katkotut pakastepavut. Anna kiehahtaa. Tarjoa papuminestrone peston kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt