Maku

Papu-fetapata

20 min
GL
KA
MU
4.39
13

Papu-fetapata on vikkelään valmistuva arkiruokasuosikki. Tomaattiseen kastikkeeseen lisätään aurinkokuivattuja tomaatteja ja välimerellisiä mausteita. Fetajuusto viimeistelee mehevän maun.
Tulosta
Kuvat Kirsi Salovaara

Ainekset (4 annosta)

  • 3 kplsalottisipulia
  • 4 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rklruokaöljyä
  • 800 gruskeita papuja suolaliemessä
  • 500 gtomaattimurskaa
  • 90 gaurinkokuivattua tomaattia (hienonnettuna)
  • 1 kplpunaista paprikaa (kuutioituna)
  • 1/2 tltimjamia
  • 1/2 tloreganoa
  • 1 tlsuolaa
  • 1 rklsokeria
  • 1/4 tlmustapippuria
  • 100 gfetajuustoa (rasvaa 25 %)
  • 6 rklpersiljaa (hienonnettuna)

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN
MITÄ PIDIT?
4.39