Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Oletko jo maistanut jogurtista valmistettua juustoa? Ota testiin herkullinen paprikalabneh, joka viimeistellään värikkäillä kasviskuutioilla

60 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 60 h 0 min

Paprikakuutioilla koristellut labneh-pallerot ovat rakenteeltaan tiiviitä mutta silti kermaisen pehmeitä. Labnehia kutsutaan myös libanonilaiseksi juustoksi, vaikka juuston sijaan se on pikemminkin pitkään valutettua jogurttia.

21.4.2020
Reseptin ainekset
6–8 annosta
400 g
turkkilaista jogurttia
½ tl
suolaa
1
punainen tai keltainen paprika

Paprikalabneh valmistetaan näin:

  1. Mausta jogurtti suolalla ja laita se esimerkiksi kahvinsuodatinpussiin. Anna jogurtin valua 2–3 vuorokautta jääkaapissa. Säästä jogurtista irtoava hera leipätaikinaan.
  2. Hienonna paprika. Ota valmiista labnehista lusikalla pieniä pallukoita ja pyörittele ne paprikassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt