


Oletko jo maistanut jogurtista valmistettua juustoa? Ota testiin herkullinen paprikalabneh, joka viimeistellään värikkäillä kasviskuutioilla
60 h 5 min
{
Aktiivinen 5 min
Passiivinen 60 h 0 min
Paprikakuutioilla koristellut labneh-pallerot ovat rakenteeltaan tiiviitä mutta silti kermaisen pehmeitä. Labnehia kutsutaan myös libanonilaiseksi juustoksi, vaikka juuston sijaan se on pikemminkin pitkään valutettua jogurttia.
Reseptin ainekset
6–8 annosta
400 g
turkkilaista jogurttia
½ tl
suolaa
1
punainen tai keltainen paprika
Paprikalabneh valmistetaan näin:
- Mausta jogurtti suolalla ja laita se esimerkiksi kahvinsuodatinpussiin. Anna jogurtin valua 2–3 vuorokautta jääkaapissa. Säästä jogurtista irtoava hera leipätaikinaan.
- Hienonna paprika. Ota valmiista labnehista lusikalla pieniä pallukoita ja pyörittele ne paprikassa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat