Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Paprikainen nakkikeitto – klassikkosopan värikkäämpi versio saa lisäpotkua chilituorejuustosta

1 h 5 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 45 min

Paprikainen nakkikeitto kruunaa arkisemmankin aterian ihanalla maullaan. Keitä kerralla isompi satsi, josta riittää syötävää useammaksi päiväksi.

Reseptin ainekset
10 annosta
Paprikainen nakkikeitto
2,5 l
vettä
14–16 kpl
perunaa (isoa)
3
paprikaa
1,5 dl
lanttua (kuutioina)
2
sipulia
3
porkkanaa
1,3 kg
nakkeja
3
valkosipulinkynttä (murskattuna)
4
lihaliemikuutiota
200 g
chilistä tuorejuustoa
2 dl
persiljaa (silputtuna)
1 rkl
savupaprikajauhetta

Paprikainen nakkikeitto valmistuu näin:

  1. Kuori ja lohko perunat, kuutioi lanttu, viipaloi porkkanat, silppua persilja ja murskaa valkosipulit. Laita perunat kiehumaan veteen, samoin muut juurekset.
  2. Kuutioi paprikat ja paista kuutioita hetki voissa pannulla niin, että ne saavat hiukan väriä. Lisää paprikat keittoon. Paista myös nakit pannulla ja lisää keittoon.
  3. Lisää kattilaan lihaliemikuutiot tai korvaava fondi sekä valkosipuli ja paprikamauste. Anna kiehua hiljalleen kypsäksi.
  4. Lisää lopuksi tuorejuusto ja persilja. Anna juuston sulaa ja sekoittua keittoon. Tarjoile.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt